Stijlen en modellen van jurken

Jurken voor het figuur "Slim Column"

Bodycon Jurken Slanke Kolom
Inhoud
 1. Kenmerken van de figuur
 2. Sterren met dit type figuur
 3. Geschikte stijlen:
 4. Selectietips

De fragiele en slanke vrouwenfiguur wordt een "slanke zuil" genoemd. Het lijkt erop dat voor zulke verfijnde en sierlijke schoonheden, het kiezen van een geschikte jurk geen probleem zou moeten zijn. Er zijn echter bepaalde nuances in de keuze van outfits waarmee meisjes met dit type lichaamsbouw rekening moeten houden.

Kenmerken van de figuur

Het figuur van een meisje wordt geclassificeerd als een "slanke zuil" als ze:

 • Smalle schouders en heupen, ongeveer even breed;
 • Kleine borsten;
 • Onuitgesproken taille;
 • Platte billen;
 • Lange slanke benen.

Overgewicht wordt afgezet met een bepaalde lichaamsbouw in het gebied van het lichaam - op de borst, op de buik en ook op de rug. Benen en armen hebben de neiging om slank te blijven.

Sterren met dit type figuur

De figuur, die een slanke kolom wordt genoemd, wordt genoteerd op:

 • Keira Knightley;
 • Nicole Kidman;
 • Gisele Bündchen.

Geschikte stijlen:

Meisjes, wiens figuur is geclassificeerd als een "slanke kolom" -type, wordt geadviseerd om jurken te dragen, waarvan de snit visueel volume toevoegt aan zowel borsten als heupen, en ook de taille benadrukt. Dit zal helpen om het silhouet er visueel uit te laten zien als een zandloper.

De volgende stijlen helpen hierbij:

 1. Prinses jurk. De beste keuze zou zijn modellen met een lengte iets onder de knie, met een ondiepe ovale snit.
 2. Rechte jurk tot op de grond. Outfits gemaakt van luchtige stoffen, die een hoge taille hebben en vleugelmouwen hebben, staan ​​fragiele meisjes het best.
 3. Jurk overhemd. De lengte van zo'n jurk kan verschillen, maar het is niet aan te raden om te korte outfits te kiezen.

Selectietips

 • Het bovenste deel van een jurk die geschikt is voor kwetsbare meisjes kan worden weergegeven door een boothals, een vierkante halslijn of een lange V-achtige halslijn. Een driehoekige halslijn zou jammer zijn, net als een Amerikaans armsgat.
 • Kijkend naar jurken met mouwen, kunnen meisjes-"kolommen" stoppen bij modellen met "puffs", "zaklampen" en andere volumineuze mouwen. Op zo'n figuur zien verschillende decoratieve details in de borst en heupen er ook goed uit, bijvoorbeeld strikken, valse bloemen, gordijnen, zakken en andere.
 • Bij het kiezen van een outfit voor een "kolom", is het beter om katoen, zijde, linnen, satijn of wollen stoffen te kiezen.
 • Om de symmetrie van de figuur te benadrukken, worden outfits aanbevolen met een kleine bloemenprint, kleine erwten, diagonale lijnen, een kooi, een dunne verticale streep.
 • Koop geen modellen met te korte en pluizige rokken, waarin de dunheid van de benen wordt benadrukt. Met een "slanke kolom" -figuur past een outfit van zware stof en een jurk met een volumineus bloemenpatroon niet bij een meisje. Bovendien moeten zeer nauwsluitende outfits worden vermeden.
3 reacties

Dit is gewoon mijn jongensachtige figuur. Of zelfs een tiener ... Bedankt voor de aanbeveling! Ik zal het proberen.

Hield van de set met een zwarte jurk met borduursel!

Bedankt voor het advies)) zeer interessante opties, echt wat je nodig hebt!

Mode

de schoonheid

huis