Avondjurken

Groene Avondjurken

Groene Avondjurken
Inhoud
 1. Kleurkenmerken
 2. Hoe kleur en tinten matchen?
 3. Verzinnen
 4. stijlen
 5. Decor

De kleur van de jurk kan zo ongewoon zijn dat zelfs de accessoires overbodig en overbodig zijn. Een van deze kleuren is groen, zelfs in avondkleding vindt het een geslaagde uitvoering.

Groene avondjurk

Kleurkenmerken

Er zijn kleuren die vallen onder de definitie van mysterieus, betoverend en bijzonder. In feite zijn het er niet veel, een ervan is groen. Het is niet genoeg om te zeggen dat hij aantrekkelijk en elegant is. Het is groen, de kleur die symbool staat voor de zuiverheid, vernieuwing, jeugdigheid en frisheid van het meigras na de regen. Zelfs voor het menselijk oog is groen de meest aangename kleur en de eigenschappen ervan zijn het meest positief. Het is de rustigste en meest uitgebalanceerde kleur en is het meest geschikt voor het zenuwstelsel.

Groene avondjurk met lange mouwen

Groene kleur in kleding heeft de voorkeur voor open, zelfverzekerde meisjes die worden gekenmerkt door een sterk temperament en evenwichtig gedrag. Dit alles kan alleen worden begrepen door naar een meisje in een groene avondjurk te kijken. Comfort ervaren in een groene outfit ligt in de kracht van een persoon met een zeer krachtige interne energie en een bereidheid om persoonlijke veranderingen te accepteren.

Groene avondjurk

Hoe kleur en tinten matchen?

Het zal moeilijk zijn om te bepalen voor welk type meisjes een groene jurk gecontra-indiceerd is. We hebben te maken met kleurveelzijdigheid die kan worden gecombineerd met alle andere tinten. Tegelijkertijd wordt het gekenmerkt door de aanwezigheid van vele tinten, waarvan de keuze wordt beïnvloed door het haar. Ja, ja, het is van de haarkleur waar je op moet bouwen, een outfit in groen voor jezelf kiezen.

 1. Bruinharige vrouwen en brunettes, wiens haar diep en rijk van kleur is, zullen er goed uitzien in een lichtgroene jurk. Het zal hun haar verduisteren en zal niet opgaan.
 2. Voor blondines is helder of zelfs donkergroen een goede keuze.
 3. Donkere en donkere huidskleur zal gunstig alle ootenen van groen benadrukken, inclusief de zeegolf.
 4. Maar voor vrouwen met een lichte huid kan een heldere jurk in de kleur van jong lentegroen de lichtheid en bleekheid van de huid alleen maar verder benadrukken.

Verzinnen

Bij het vormgeven van een afbeelding waarin het belangrijkste element een groene jurk is, mag make-up niet over het hoofd worden gezien en met minachting worden behandeld. Groen zal de gebreken in het uiterlijk benadrukken.

Als u van plan bent om 's avonds uit te gaan, kan er alleen een zeer duidelijke en matig heldere make-up zijn. Anders krijgt je gezicht een aardse tint en zou je zelfs kunnen denken dat je je niet lekker voelt. Warme tinten, nautische motieven en koele tinten zijn een goede optie. Als je de minste angst hebt voor doffe kleuren, moet je dit onmiddellijk en onvoorwaardelijk weigeren.

Avondlook voor een groene jurk

stijlen

Een goed geselecteerde outfit in groen is een goede optie voor elke gelegenheid: afstuderen, een bezoek aan een restaurant, een eerste date, elk sociaal evenement. Donkergroene tinten zijn welkom in zakelijke en werkkasten.

Groene avondjurk van Tarik Edis

Jurk tot op de grond

Elke groene avondjurk heeft korte en lange opties. Voor de zomer - een korte jurk, voor een formele receptie, feest of feest - een lange groene jurk.

Lange rokken hebben vaak pluizige chiffon, glad satijn en magische organza. Elke optie zal mooi en ongebruikelijk zijn:

 • het silhouet van de "prinses" zal je een sprookjesachtige heldin maken;
 • een zeemeerminjurk zal iedereen om zich heen veroveren met zijn gladheid, die in elke lijn behouden blijft;
 • vloerlengte hoge taille en grote spleten zijn de koninklijke keuze;
 • een lange, wapperende jurk met een open rug zal een beeld van ongelooflijke schoonheid creëren.

Om een ​​perfect op elkaar afgestemde jurk niet op de grond te bederven, volg je enkele regels en dan ben je zeker onweerstaanbaar.

Houd je aan de driekleurenregel. In de praktijk kan deze regel worden toegepast in de volgende versie: een groene rechte jurk, een zwarte smalle riem, discrete schoenen en sieraden in gele of zilveren kleur.

Een avondgroene schedejurk met een uitsparing op de rug en afgezet met zwart kant ziet er niet minder indrukwekkend uit.

Avond groene jurk met kant op de rug

Je kunt rondkomen met één kleur en de verschillende tinten gebruiken, maar je moet kiezen tussen koude of warme tinten. Mengen wordt sterk afgeraden. De combinatie van een groene avondjurk met een bolero is alleen toegestaan ​​als deze details in kleuren compatibel zijn.

Avondjurk met een combinatie van groentinten

Kanten outfit

Kant en opengewerkte applicaties zijn onschatbare materialen voor ontwerpers. Dit is vooral zo omdat het er goed uitziet als een heel canvas en als afzonderlijke inlegvellen. Tegelijkertijd passen ook verschillende soorten opengewerkte patronen goed. En strass-steentjes voegen alleen maar adel toe aan het delicate materiaal.

Omdat kant zelf een ornament is, heeft zo'n jurk, en zelfs in groene kleur, helemaal geen versieringen nodig. Neem een ​​zwarte clutch en kies voor nette naaldhakken.

Sommige ontwerpers nemen gewaagde stappen, combineren het onverenigbare en creëren originele outfits, bijvoorbeeld een avondjurk die bestaat uit helften van verschillende jurkmodellen. Dun kant en dichte stof belichamen bescheidenheid en openhartigheid in de outfit.

Korte groene avondjurk met kanten inzetstuk

Elke jurk tot op de grond, gemaakt in een diepgroene kleur, zal onmiskenbaar een elegante, vrouwelijke en sierlijke optie zijn voor een avondjurk. Bovendien zal het, indien nodig, de eventuele onvolkomenheden van de benen verbergen. Hier is zelfs de aanwezigheid van hakken niet nodig - het silhouet wordt hoe dan ook verlengd.

Mini- en midi-modellen

Met korte versies van de groene jurk kun je je benen laten zien en hun bruine kleur, slankheid en perfecte huidconditie benadrukken. Het verschil tussen de modellen kan worden verborgen in de pracht of rechte snit van een korte rok, de vorm van het lijfje en variaties in de uitvoering van bandjes.

Groen satijn en kortere snit zullen relevant zijn voor een bruidsmeisje of naar een cocktailparty gaan.

Groene bruidsmeisjesjurk

Ik ben een schede jurk in zwarte, grijze of witte tinten behoorlijk zat. In het groen ziet zo'n jurk er nieuw, ongewoon en helder uit.

Alle tinten mint, die zelfs smaragd-turkoois kunnen worden, zijn perfect voor een schedejurk, toevoegingen met een peplum zijn ook mogelijk.

groene schede peplum avondjurk

Open schouders in combinatie met lichte en vloeiende stoffen hebben een betoverend effect op de mensen om je heen. Deze ontwerpen benadrukken een warme huidskleur die contrasteert met de koele frisheid van de jurk zelf.

Korte groene avondjurk met sleep

Het assortiment groene cocktailjurken is niet verrassend en verwarrend, aangezien ze zeer geschikt zijn voor sociale bijeenkomsten. Er zijn weinig beperkingen bij de keuze van stoffen: zijde, lichte chiffon, rijkelijk versierd met kantelementen. Voor decoratieve elementen kan alleen de verbeeldingskracht van ontwerpers een beperking worden, evenals voor de vorm, halslijn, mouwen en lengte.

Groen is niet zo eenvoudig, het kan er alleen maar spectaculair en voordelig uitzien met een goed doordacht silhouet.

Zomermodellen

Ondanks de veelzijdigheid van groen, beschouwen veel mensen het als informeel en verwijzen ze alleen naar vliegoutfits. Bloemmotieven, complexe abstracte prints, nationale thema's, kleurenspel en interessante variaties van de combinatie van groen met andere kleuroplossingen passen hier.

Avond groene zomerjurk met patroon

Liefhebbers van groen zijn niet beperkt in het kiezen van een zomerse outfit: een jurk-zonnejurk, een goed passende mini-jurk, een losse tuniekjurk.

Groene mini-avondjurk met één schouder

Het is niet nodig om voor de zomerversie een puur groene kleur te kiezen. Smaragd, elke tint munt, groene appel en zelfs aquamarijn zijn relevant in alle seizoenen. Ze zijn allemaal in goede harmonie met sieraden.

De saaiheid van het beeld en de groene kleur zijn op geen enkele manier met elkaar verbonden, de ontwerpers hier hebben hun best gedaan door prachtige snit, originele afwerking en ongebruikelijke snitten aan hun modellen toe te voegen.

Zoals je weet, zijn koude tinten slank, en daarom kan de garderobe van een vol meisje gewoon niet bestaan ​​zonder groen.

Avondjurk groen

Decor

Als de jurk in het groen is gemaakt, is hij al slim, ingetogen en elegant. Dit is tenminste hoe avondjurken eruit zien van Elie Saab - de ontwerper die groene kleur een nieuw leven heeft weten te geven. En haar collectie heeft veel succesvolle opties, maar van een groene outfit met een glanzend decor verspreid over het materiaal, zijn er maar weinig die hun gebiologeerde ogen kunnen afbreken.

Avond groene jurk met strass steentjes

De eeuwenoude mijlpaal van de populariteit van borduren bij het versieren van kleding is al voorbij, waarbij contrast wordt gecreëerd met behulp van blauwe en rode draden. Als de hoofdkleur groen is, zijn glanzende draden een goede optie voor het maken van borduurwerk.

Groene avondjurk van Dolce en Gabbana

Bovendien zien strass-steentjes, kralen, pailletten, kant en bloemenapplicaties er goed uit op een groene achtergrond. Dit seizoen hebben volants, veelkleurige stenen en een schouderriem die over één schouder wordt geworpen, een niet-kinderachtige populariteit gekregen. Tja, waar kunnen we heen zonder originaliteit? In ons geval kun je spelen met verschillende lengtes, die gecombineerd worden in één model: een korte jurk met een lange sleep.

Je kunt succesvol spelen op kleurencombinaties: zwart-groen, wit-groen en andere even gewaagde combinaties.

Omdat een groene avondjurk al een vrouwensieraad is, heeft het niet veel toevoegingen in de vorm van accessoires nodig. Anders moet u bij het kiezen van sieraden een vergelijking maken met de natuur: als een dergelijke combinatie van kleuren in de natuurlijke omgeving aanwezig is, kan dit ook in uw afbeelding zijn.Voorzichtigheid, nauwkeurigheid en selectiviteit zijn hier noodzakelijkerwijs in acht genomen.

2 reacties

De eerste jurk en de jurk met gradiënttinten zijn het meest spectaculair. Ik zou zoiets niet weigeren.

Smaragdgroen is het mooist. Ik heb zoveel dingen van deze kleur, maar hij zal zich nog steeds niet vervelen!

Mode

de schoonheid

huis