Avondjurken

Rode avondjurken

Rode avondjurken
Inhoud
 1. Kleurkenmerken
 2. Naar de vloer
 3. Midi
 4. Kort
 5. Met kant
 6. Rode jurk met open rug
 7. Rode en witte avondjurk
 8. Rode en zwarte avondjurk
 9. Voor vol
 10. Avondmake-up onder een rode jurk

Het lijkt erop dat het nieuwe modeseizoen letterlijk alle gevestigde regels overtreedt. Zowel ontwerpers als modehuizen gebruiken heldere en schone tinten. Ze besteedden speciale aandacht aan de rode kleur, die letterlijk overal verscheen - in vrijetijdskleding, kantoorstijl, avondjurken. Een rode avondjurk is een spectaculaire oplossing die zorgt voor een aantrekkelijke look.

Kleurkenmerken

Rood is de kleur van vlam, passie en geurige rozen. Het roept associaties op met energie en ongebreidelde seksualiteit.

Rode avondjurk tot op de grond met kant

Daarom wekken vrouwen die dergelijke kleding dragen meer aandacht voor zichzelf, tonen de brutaliteit van hun imago, klinken de ogen van mannen vast. Ze zien je als een mooie bloem, maar zijn tegelijkertijd bang voor doornen.

Rode avondjurk met één schouder

We merken meteen dat niet elk meisje rood kan betalen. Ze moet vertrouwen hebben in zichzelf, een wil hebben. In de regel zijn dit doelgerichte dames die weten wat ze van het leven willen en vol vertrouwen naar hun doel gaan. Ze bereiken gemakkelijk de locatie van mannen, leggen zakelijke banden aan.

Vrouwen in het rood zijn leiders, sterke, zelfverzekerde persoonlijkheden.

Avondjurk van Eva Longoria

Vergeet ook niet dat rood een agressieve kleur is die de stemming van een schoonheid kan weerspiegelen. Probeer niet eens ruzie te maken met de vrouw in de rode outfit, want dit is een volkomen nutteloze oefening. Ze weten altijd dat ze gelijk hebben en zullen niet rusten voordat ze het hebben bewezen aan degenen die het niet met hen eens zijn.

Naar de vloer

De tijd heeft geleerd dat een rode jurk tot op de grond altijd en overal past waar je in het middelpunt van de belangstelling wilt staan. Dit seizoen toont een voorliefde voor lichte ballroomstijl.

Rode gezwollen jurk

Een lijfje met een korset, een lange rok, een bijna volledig gebrek aan decor, wat de aristocratie van het beeld benadrukt. Eenvoudig aan de ene kant, maar ongelooflijk luxe aan de andere kant.

De rode jurk is ideaal voor:

 • dunne draperie;
 • gelaagdheid;
 • originele snit;
 • dure materialen. Dit geldt vooral voor natuurlijke en matte zijde.

Bekijk rode satijnen outfits tot op de grond die vrouwelijkheid en romantiek uitstralen. Het is ook belangrijk om zo'n element als kraag voor een avondjurk te gebruiken. De aanwezigheid van de snit zorgt voor een accent op de slanke benen.

Vergeet de trein niet, die het koninklijke majestueuze imago perfect benadrukt. Het kan worden gemaakt van chiffon, transparante stoffen, aangevuld met een pluizige rok of originele versiering. Wat betreft de mouw, de lengte is afhankelijk van de voorkeur.

Rode avondjurk met trein

Midi

De rode jurk zelf is zelfvoorzienend, dus zelfs de eenvoudigste modellen zien er geweldig uit.

Middelrode avondjurk

Je moet daarom niet verbaasd zijn over de stijlen die de beste ontwerpers van over de hele wereld presenteren tijdens modeshows. De essentie van hun rode outfits was om een ​​semi-aangesloten of recht silhouet te gebruiken, tot onder de knie of tot halverwege de enkel, met een driekwart mouw. Op basis van deze basissnit voegde iedereen zijn eigen smaak en nuance toe. Ziet er mooi uit en best praktisch.

Kort

Wees niet bang dat dit een te gewaagde beslissing is. Dit seizoen kun en moet je zulke outfits dragen. De uitdagende mini-lengte is zelfs geschikt voor degenen die hun hele leven conservatieve mode hebben gevolgd. En dat allemaal omdat de jurk met felle kleuren speelt, in strijd is met de gevestigde regels en tradities.

Korte rode kanten jurk

Als je anderen wilt lokken, verleiden, is een korte rode jurk je beste oplossing. Het is geschikt voor nachtclubs, omdat het de beweging niet belemmert, je kunt dansen zoals je wilt. Bovendien benadrukt u de schoonheid van uw benen.

Wat betreft de mouwen is er ruimte voor experiment. Een indrukwekkende sleeve is geschikt voor sommigen, open schouders, een rug en zelfs een halslijn voor anderen. Je kunt ze aanvullen met strass-steentjes, pailletten, satijn of guipure als basis gebruiken. Het belangrijkste is dat de jurk je sterke punten benadrukt, en geen gebreken vertoont in je figuur of huid.

Mooie rode avondjurk

Maar wat moet worden opgegeven, is een overdreven open borst, provocerende sneden. Het is niet modieus en overdreven expliciet.

Met kant

Kant creëert ongelooflijk verleidelijke afbeeldingen, daarom zal het in het geval van een rode jurk erg handig zijn. Zeker als de outfit geen voering bevat. De lengte kan tot onder de knie, tot op de grond of mini zijn, het silhouet is getailleerd of semi-aangepast. Op de een of andere manier geeft een rode kanten jurk vrouwelijkheid, maakt een echt juk van een meisje.

Rode kanten jurk van Tarik Ediz-avond

Het is niet overbodig om satijn als voering te gebruiken, voor het versieren van een rok of lijfje.

De echte trend dit seizoen is een lange rode jurk tot op de grond met een kanten top. Ook voor een schoolbal zou zo'n jurk een goede keuze zijn, maar met een lengte tot halverwege de kuit en een contrasterende voering. Zorg er wel voor dat je stiletto's, een clutch en nette sieraden eronder hebt. Leg niet te veel nadruk op accessoires, om de aandacht niet af te leiden van de outfit zelf.

Avondjurk rood met kanten top

De illusie van een naakt lichaam en kanten mouwen zijn ook in de trend.

Rode jurk met open rug

Als je je look vrouwelijk en verleidelijk wilt maken, kies dan voor deze versie van de rode jurk. Maar houd er rekening mee dat het een bepaald nadeel heeft - het model zal de gebreken van je figuur benadrukken, dus als je overgewicht of overmatige dunheid hebt, is het beter om de outfit te weigeren.

Rode zeemeermin avondjurk met kanten achterkant

Bij het dragen van een rode jurk met open rug, match met bijpassend ondergoed. Geen traditionele bh's, alleen strapless of in ieder geval siliconen bandjes.Bij het kiezen van een vloerlengte kunt u elke snede naar uw smaak kiezen. De meest gedurfde kiezen voor een snit tot aan de taille of zelfs lager, terwijl verlegen vrouwen alleen de schouders en schouderbladen blootleggen.

Rode en witte avondjurk

Rood past goed bij veel tinten. Maar de beste metgezel is het veelzijdige wit. Het wordt gebruikt als inzetstukken of onderlagen voor rood kant. Witte patronen op rode stof zien er erg interessant uit.

Rode en zwarte avondjurk

De nieuwste modieuze nieuwigheid is de zwarte applicatie en kantversiering die de rode outfits siert.

Voor vol

Het is belangrijk om te begrijpen hoe aantrekkelijk rood is en hoe slinks het is. Dit geldt vooral voor meisjes met overgewicht. Volg een paar eenvoudige regels om er zo indrukwekkend en succesvol mogelijk uit te zien in het rood:

 1. Shades zullen de aandacht trekken, daarom is het raadzaam om een ​​mat rode jurk te kiezen. Allerlei glitters, een helder decor, pailletten zullen je alleen visueel volumineuzer maken.
 2. Een rode outfit hoeft niet uit één rode stof te bestaan. Eén helder accent kan bijvoorbeeld voldoende zijn in het lijfje en de rok donker maken. Focussen op mooie, grote borsten zal de aandacht afleiden van een onvolmaakte taille of benen.
 3. Verticale ontwerpen gecombineerd met een effen rode achtergrond zijn de perfecte oplossing voor dikke schoonheden.
 4. De stijl moet ingetogen, beknopt zijn. Bijvoorbeeld een zaak. Zo'n rode jurk, aangevuld met een prachtig jasje, zal een uniek elegant beeld creëren.
 5. Neem in geen geval een korte lengte. De beste optie is tot het midden van de knie. In dit geval moeten de schoenen hoge hakken hebben.

Avondmake-up onder een rode jurk

Als u besluit een rode outfit te dragen naar een gala-evenement, belangrijke vergadering of ander evenement, combineer het dan in geen geval met heldere, rijke make-up.

Avond make-up onder een rode jurk met blush

Donkere kleuren van cosmetica zijn gecontra-indiceerd voor blondines, omdat ze het beeld zwaar maken. Geef de voorkeur aan eyeliner op vloeibare basis of rechte, dunne pijlen gemaakt met zwart potlood. De schaduwen zijn uitzonderlijk licht, bij voorkeur met een glinsterend effect. Kies voor wimpers een volumineuze mascara.

Avondmake-up onder een rode jurk voor een blondine

Voor brunettes zijn rokerige make-up, glanzende schaduwen geschikt, maar de kleur kan zwart of donkergrijs zijn. Voor sommigen zullen natuurlijke tonen goed werken. Maak op de bovenste oogleden een nette pijl voor een flirterige look. Valse wimpers of wimperextensions zijn acceptabel omdat ze de look versterken.

Rode lippenstift kan je look perfect aanvullen. Waar meisjes die make-up doen onder een geweldige rode jurk niet zonder kunnen, is blozen. De tinten zijn uitzonderlijk natuurlijk en benadrukken de prominente hoeken van de jukbeenderen. En weiger roze en rode tinten blush: in combinatie met een rode outfit zijn ze volkomen ongepast.

Mooie rode avondjurk
2 reacties

De rode jurk is niet voor iedereen. Je moet jezelf in zo'n outfit kunnen presenteren, het beeld moet zelfverzekerd zijn. Anders kan een meisje in zo'n jurk er grappig uitzien.

Er is niets mooiers dan rode jurken! Mijn hart slaat een slag over, en wat er met mannen aan de hand is... we kunnen alleen maar gissen.

Mode

de schoonheid

huis