Stijlen en modellen van jurken

Jurken voor het figuur "Apple"

Jurken voor het figuur Apple
Inhoud
 1. Kenmerken van de figuur
 2. Sterren met dit type figuur
 3. Geschikte stijlen:
 4. Selectietips

De vrouwelijke figuur, waarvan de omtrek op een appel lijkt, komt vrij vaak voor. Bij het kiezen van een jurk die op de meest succesvolle en aantrekkelijke manier op een meisje met een vergelijkbare lichaamsbouw past, is het belangrijk om te overwegen welke stijlen de gebreken van het "appel" -silhouet helpen verbergen.

Kenmerken van de figuur

De "appel"-figuur, ook wel het O-vormige silhouet genoemd, onderscheidt zich door de aanwezigheid van:

 • Zwak gedefinieerde taille;
 • Brede borst;
 • Dezelfde breedte van de heupen en schouders;
 • vooruitstekende buik;
 • Dunne handen;
 • Vrij slanke heupen;
 • Hetzelfde volume van de borst en heupen;
 • Platte billen;
 • Lange benen.

Bovendien staat een meisje met zo'n lichaamsbouw vaak bekend om een ​​volumineuze buste en een korte gestalte.

Als een vrouw met een vergelijkbaar figuur zwaarder wordt, wordt dit voornamelijk in de buik afgezet, dus het silhouet van zwaarlijvige vrouwen ziet er behoorlijk zwaar uit.

Outfits voor vrouwen met een figuur als Apple

Dat is de reden waarom vrouwen met dit type figuur de kledingkeuze zorgvuldig moeten overwegen: succesvolle stijlen kunnen het figuur sierlijker en vrouwelijker maken.

Sterren met appelvorm

Sterren met dit type figuur

Een O-type cijfer wordt genoteerd voor:

 • Britney Spears;
 • Kelly Clarkson;
 • Reese Witherspoon;
 • Jessica Simpson;
 • Kelly Osbourne;
 • Sigourney Wever;
 • Liv Tyler.

Geschikte stijlen:

Meisjes van wie het figuur op een appel lijkt, wordt geadviseerd om te dragen:

 1. Schede jurk. Zo'n outfit moet vrij streng zijn, mouwloos en met een rechte rok.
 2. A-lijn jurk. Het zal slank worden, de aandacht wegleiden van de taille en onevenwichtigheden in het onderlichaam. De snit van de outfit moet passend zijn en de rok, tot halverwege de dij, moet behoorlijk pluizig zijn.
 3. Empire-stijl outfits. Modellen met een verhoogde taille zijn vooral in trek bij meisjes - "appel". Ze verbergen de extra centimeters op de buik en vestigen tegelijkertijd de aandacht op de buste. Dergelijke jurken worden vaak gekozen voor een feestelijk diner of bruiloft.
 4. Jurk overhemd. Aangevuld met een brede riem in leer of stof.Modellen in Safari-stijl zijn geen slechte keuze.
 5. Recht gesneden jurk. Daarin kun je de uitstekende buik verbergen en het silhouet verlengen.
 6. Wikkeljurk. In een vergelijkbare stijl zijn zowel cocktailoutfits als alledaagse modellen in trek.
 7. Jurken waarin de borst wordt benadrukt. Deze stijlen omvatten outfits met een korset en bustierjurken.
 8. Jurken met een rok zon. Knielange modellen zien er goed uit.
 9. Modellen met een tulprok, die een aansluitende top hebben.

Selectietips

 • Kies geen te strak zittende of erg losse outfit voor het "appel" figuur. Dergelijke jurken worden als ongeschikt beschouwd voor een bepaald lichaamstype.
 • Let op de stof van de outfit. Met een appelachtig figuur hebben jurken gemaakt van materialen die vrij passen bij het silhouet en de flow de voorkeur. Het kan dicht breiwerk of wol zijn, maar jurken van fluweel, corduroy, linnen en andere grove stoffen worden niet aanbevolen voor meisjes die "appels" zijn. Het stijve en hoekige silhouet dat door deze materialen wordt gecreëerd, voegt volume toe.
 • Let bij het kiezen van een kleur op monochrome modellen (paars, blauw, groen, bruin of paars), evenals jurken met grote of verticale prints. Voor meisjes met een O-vormig figuur zijn outfits met een abstract patroon of een middelgrote bloemenprint geschikt. Prints zoals schuine ruiten en verticale strepen zijn ook goede keuzes.
 • Met dit type figuur is het niet de moeite waard om te veel op de halslijn te focussen. De halslijn moet matig zijn. Het model met V-hals is een goede keuze. In zo'n outfit zal de taille visueel dunner zijn.
 • Vermijd bij het kiezen van een jurk met mouwen "zaklampen" en andere volumineuze stijlen, evenals het gebruik van schoudervullingen. De beste keuze zou een jurk zijn die een mouw mist.
 • Modellen van jurken met een dunne riem of riem met een "appel" -figuur zijn categorisch niet geschikt. In dergelijke outfits wordt de volledige taille nog meer omlijnd.
17 reacties

Ik denk dat wij, appels, minder geluk hadden dan anderen met een beeldje ...

Jachthaven 16.08.2017 16:42

De liefste, zachtste en meest comfortabele))

Alena Kutaeva 27.09.2017 22:16

Mijn moeder is een zandloper. Papa is een peer. Zus en broer zijn driehoeken. En ik ben alleen - een appel ...

Dat is zeker.

Maar de pootjes van de appels zijn het lekkerst!

Galya, ik denk het niet. De appel valt makkelijk af, maar de peer heeft echt pech. Rijbroeken met oren kunnen nooit worden verwijderd.

Ik koos een jurk - om naar een bruiloft te gaan, het grappige is dat de verkopers proberen de jurk niet volgens het figuur te passen, maar het appelfiguur in het standaardmodel te persen: afneembaar in de taille (wanneer er geen taille), span de riem aan (benadruk wat niet). Een korte knielange jurk - volle kuiten zijn zichtbaar, til een zware borst op zodat deze overeenkomt met de darts, en dan worden ze boos, zeggen ze, je kunt je niet behagen. En we willen ook slank zijn - in een soepel vallende midi-jurk die niet de nadruk legt op uitstekende plekken en 3/4 mouwen. Nadat ik mijn zenuwen in winkels had gerafeld, kreeg ik een hoop negativiteit van onprofessionele verkopers die duidelijk lieten zien dat ik niet aan de algemene norm voldeed, en de eerlijke mensen zeiden gewoon: er is niets op jou, en bedankt daarvoor. Met mijn nog kleine maat 52-54 had ik eindelijk geluk. Ik ging naast het huis naar de dichtstbijzijnde kelderwinkel, waar een zeer mollige vrouw zat, haar mobiele telefoon begroef, ze stond met tegenzin op en stak een jurk in een paar, begon me een enorme hoodie aan te bieden en ging toen zitten weer op een stoel en begroef zichzelf in haar speeltje.Maar in wanhoop ging ik terug naar deze winkel, mezelf ervan overtuigen dat ik de vorige keer misschien een geschikte jurk miste en, kijk, deze keer was er een hoffelijke en liefhebbende verkoopster die me een zeer stijlvolle katoenen en linnen jurk ophaalde, gecombineerd van verschillende tinten en gaf hem sieraden (ik zag haar net op een andere jurk, toen deed ze die uit en gaf die aan mij, waarbij ze een ander paar aanbood om uit te kiezen). Dankzij zulke mensen bestaan ​​ze nog steeds. Mijn familie gaf de outfit een pluspunt.

Gewoon een meisje 03.11.2018 16:58

Dit is zeker, zeker als je 15 jaar oud bent...

Niet waar)) Een omgekeerde driehoek is nog erger. We hebben in ieder geval een priester.

Ik, Galochka, ben het heel erg met je eens...

Het appelfiguur is een gevolg van hormonale problemen.

Anna ↩ Gast 14.09.2020 08:23

Wil je zeggen dat de "appel" niet natuurlijk is, maar een pijnlijke vervorming van de vrouwelijke figuur? Meer in detail uitleggen. Er staat iets in deze verklaring. Dat dacht ik ook altijd, maar ik dacht dat het door een verkeerde voeding en levensstijl kwam.

Ik denk dat sommige kenmerken erg gerelateerd zijn aan de eigenaardigheden van de "Apple" -figuur: 1. Slecht uitgedrukte taille - alleen als je er niet aan werkt. 2. Er is helemaal geen brede borst. 3. Dezelfde breedte van de heupen en schouders komt voor in het geval dat sporten wordt verwaarloosd. 4. Uitpuilende buik - ook als je sport verwaarloost. 5. Dunne handen - vaak andersom. 6. Mooie slanke heupen - altijd de slanke heupen in de "appels". 7. Hetzelfde volume van borst en heupen - hangt af van de grootte van de borst. 8. Platte billen - misschien zijn er, maar vaker zijn er ronde, zeer goede billen. 9. Lange benen zijn waar, de slankste van de rest van de opties. Houd van jezelf en wees mooi!)

Olga Natalya 05.05.2021 20:14

Slim meisje!

Natalia Olga 09.07.2021 12:30

Ik ben het er helemaal mee eens!

Vond alle reacties leuk.

Meisjes, we zijn allemaal Gods schepselen en mooi.

Mode

de schoonheid

huis