Avondjurken

Bourgondische avondjurken

Bourgondische avondjurken
Inhoud
  1. Kleurkenmerken
  2. stijlen
  3. Waarmee te dragen?
  4. Keuze uit accessoires

Om je moed te benadrukken met kleding, kun je de kleur "bordeauxrood" gebruiken. Deze originele naam is net zo gewoon als bordeaux of kers. In feite zijn al deze kleuren verschillende tinten rood, hoewel ze zeer subtiele en bijna onmerkbare verschillen hebben die misschien niet voor iedereen opvallen. Het zal problematisch zijn om een ​​meer modieuze kleur te vinden die wordt gebruikt om dameskleding te maken dan bordeauxrood. Tegelijkertijd is hij in staat het beeld te verrijken, kleur en zeggingskracht toe te voegen.

Er zijn geen eenvoudige bordeauxrode avondjurken, net zoals er geen ongepaste redenen zijn om zo'n heldere jurk te dragen.

Bourgondische avondjurk tot op de grond

Kleurkenmerken

Soliditeit, vertrouwen en conservatisme, stabiliteit en stabiliteit - dit alles wordt weerspiegeld in de bordeauxrode kleur. Dienovereenkomstig gaan liefhebbers van dingen in bordeauxrode kleur zelfverzekerd door het leven, vertonen ze geen onnodige emoties en hebben ze een sterk karakter.

Er zit verfijning in de bordeauxrode kleur, het brengt helderheid tot leven en maakt een persoon opgewekter. Nooit zal een meisje in een bordeauxrode avondjurk zich als een grijze muis voelen en opgaan in de algemene massa gasten.

Bourgondische avondjurk met trein

stijlen

Je zult jezelf niet kunnen beperken bij het kiezen van de stijl van een avondjurk in bordeauxrode kleur, aangezien winkels proberen aan elke smaak te voldoen en hun gasten de eenvoudigste en meest ongewone en gedurfde snitvariaties te presenteren. De hele afbeelding of alleen afzonderlijke elementen kunnen daaruit worden gemaakt. De keuze moet gebaseerd zijn op waar je naartoe gaat in deze specifieke jurk. Het meest spectaculaire beeld zal blijken in een bordeauxrode avondjurk op de grond.

Voor een jeugdfeestje zou een wijnrode jurk een goede keuze zijn. Een diep bordeauxrode zijden jurk maakt je onweerstaanbaar.Brocade of chiffon jurken zijn goede opties.

Bourgondische brokaat avondjurk

Er is al gezegd over de veelzijdigheid van de bordeauxrode kleur, maar toch zijn er bepaalde stijlen die voordeliger zijn en er goed uitzien in deze kleur:

  1. Het eerste type jurk heeft vergelijkbare elementen als de Griekse stijl, zoals de hoge taille.
  2. De tweede geweldige optie om bordeauxrood te belichamen, is een jurk met een V-hals, maar niet diep en te onthullend. Laat het maar een klein beetje intrigeren, en de verleiding van het beeld zal op de kleur liggen.
  3. De derde is modellen met draperieën.

Als een outfit wordt gekozen voor werk, dan zal hier ongetwijfeld een klassieke snit de overhand hebben. Alle andere elementen van de afbeelding kunnen in olijfgroen of grijs worden gemaakt. Als deze kleur niet echt bij je past, maar de wens om een ​​bordeauxrode jurk te hebben je overweldigt, let dan op andere tinten.

Waarmee te dragen?

De bordeauxrode jurk blijkt eigenlijk niet zo simpel als je accessoires en andere kledingstukken gaat oppakken. En niet alleen de stijl speelt hier de grootste rol, namelijk de kleur.

Een combinatie van zwarte elementen met bordeauxrode kleur is altijd een goede en winnende optie. Dit zal terughoudendheid en strengheid brengen.

Bourgondische avondjurk met clutch

Nou, als deze optie niet bij je past, dan is het nu erg in de mode om verschillende bordeauxrode tinten in één look te combineren. Donkerblauw en paars, beige en roze, lila en donkergrijs - dit alles kan worden gekozen als aanvulling op de bordeauxrode jurk.

Voor een avondje uit kun je een lichte cape en clutch in zilverkleur gebruiken.

De combinatie van bordeaux en roze in een avondjurk

Keuze uit accessoires

Omdat bordeaux zelf rijk en levendig is, mogen sieraden niet massief, flitsend en provocerend zijn.

Het belangrijkste bij de selectie van accessoires is terughoudendheid en beknoptheid. Armband of ketting van goud of zilver, een kleine broche met een natuursteen. Het is logisch om te experimenteren met een gouden riem of sjaal.

Zwart-witte kleuren moeten ook aanwezig zijn in make-up. Kies voor lippen een bordeauxrode kleur die kan worden vervangen door neutrale tinten.

decoraties voor bordeauxrode avondjurk
1 reactie
Margarita 16.09.2015 07:06

De bordeauxrode avondjurk is niet zo flitsend als de rode, maar trekt tegelijkertijd de aandacht. De jurk op de 3e foto ziet eruit alsof het met rozenblaadjes is gewoon prachtig.

Mode

de schoonheid

huis