Avondjurken

Beige avondjurken

Beige avondjurken
Inhoud
 1. Kleurkenmerken
 2. Voor wie is het geschikt?
 3. stijlen
 4. Combinatie met andere kleuren
 5. Avondjurken in naaktstijl
 6. Accessoires

Bij het kiezen van een avondjurk letten de meeste meisjes vooral op de kleur. De stijl kan later worden geselecteerd. De primaire taak is om te beslissen over de schaduw. Het is geen geheim dat verschillende kleuren er bij bepaalde jonge dames anders uit kunnen zien. Het hangt af van huidskleur, oogkleur, haarkleur en zelfs lichaamstype. Beige avondjurken zijn al tientallen jaren niet uit de mode. Dit is een kalme, pastelkleurige huidskleur die de waardigheid van de dame gunstig kan benadrukken en tegelijkertijd bepaalde figuurgebreken kan verbergen.

Beige pluizige jurk van Elie Saab

Kleurkenmerken

Om de een of andere reden denken veel mensen dat beige te simpel is. In feite is dit niet het geval. In kleding kan beige kleur zich op verschillende manieren uiten.

Houd je van experimenteren, maar vind je zo'n kleur saai, ingetogen en totaal onpersoonlijk? Tevergeefs. In feite is het beige dat vaak de kroon wordt van de creaties van beroemde ontwerpers.

Het moet duidelijk zijn dat onder complexe ongebruikelijke namen zoals roze vanille, bleke zeekreeft of ijsmokka, het in feite de beige kleur is die verborgen is.

Dit is geen vervaagde tint. Hij kan heel vrouwelijk zijn, ongelooflijk zacht. Door beige zomeroutfits te kiezen, creëer je een lichte, gewichtloze look. Als u de voorkeur geeft aan dichtere stoffen, kunt u verfijning en elegantie toevoegen aan uw uiterlijk.

Velen schakelen met succes over van het toch al saaie zwart naar beige. Dit is een geweldig alternatief dat kan schitteren met nieuwe kleuren en nieuwe indrukken kan geven. Niet voor niets verschijnen de laatste tijd op de rode loper sterren van toneel en televisie steeds vaker in beige outfits.

Avondjurk van Tariq Ediz beige

Voor wie is het geschikt?

Tegenwoordig biedt de modewereld een zeer grote verscheidenheid aan stijlen avondjurken, gemaakt in beige tinten. Het zegt alleen dat elk meisje en elke vrouw de ideale optie voor zichzelf kan kiezen.

Als je bruin haar hebt, raden we aan om de voorkeur te geven aan een beige jurk. Een honingblond kan op dezelfde manier gaan, omdat beige een modieus spa-effect geeft, dat wil zeggen, het gezicht fris maakt, de natuurlijke aantrekkelijkheid van het lichaam en het gezicht benadrukt.

Het is belangrijk om te onthouden dat de kleur van de jurk en de huidskleur in geen geval mogen samenvallen. Gebruik de mogelijkheden van structuurstoffen, satijn, prints en kant om deze situatie te vermijden. Een goed voorbeeld is de combinatie van zwart en beige avondjurken die perfect is voor blonde schoonheden.

Avondjurk beige met kant

stijlen

Kiezen voor korte modellen is niet alleen mogelijk om naar avondbijeenkomsten te gaan. Dit is een vrij elegante optie die je schoonheid kan benadrukken tijdens een soort feest of cocktailparty.

Lange jurkopties zijn nu beschikbaar in allerlei vormen. Van deze variëteit zou ik vooral een outfit willen benadrukken met een diepe V-hals in het nekgedeelte en met uitsnijdingen op de rug. Voeg hier lichte en transparante stoffen toe voor een luchtige look. Je zult als in de lucht zweven.

Beige avondjurk met diepe halslijn

Bedenk dat we te maken hebben met een neutrale kleur. Dit spreekt van een heel belangrijk punt - je moet een ongebruikelijke snit gebruiken met gordijnen, kralen. Dergelijke outfits moeten worden aangevuld met borduurwerk, veren, stenen en pailletten of andere toevoegingen aan de jurk zelf, of geaccentueerd met heldere en goed gekozen sieraden. Je kunt maar één ding kiezen. Dit alles draagt ​​bij aan de hoge kosten van de jurk, benadrukt de verfijning en vrouwelijkheid van het beeld.

Ben je van plan om op een romantische date te gaan, dan doe je een beige jurk het beste op basis van kant, guipure of kies je voor een cocktailjurk. Het nauwsluitende model past goed bij zwarte motorjacks, maar ook bij batillons met hoge hakken in een vergelijkbare tint.

Kanten avondjurk beige

Combinatie met andere kleuren

Het is geen geheim dat effen jurken er chique uit kunnen zien, maar dan worden er wel speciale eisen gesteld aan sieraden en accessoires. Wat betreft de outfits waarin niet één, maar twee of meer kleuren worden gebruikt, zijn er ook hier bepaalde nuances.

Beige avondjurk gecombineerd met paars

Beige is een ongelooflijk flexibele kleur die goed te combineren is met bijna alle pasteltinten.

Bovendien houdt hij ervan om samen te werken met klassieke kleuren:

 • zwart;
 • grijs;
 • rood;
 • wit;
 • paars;
 • smaragd;
 • wijn;
 • donkerblauw enz.

Je kunt een belangrijke deugd van beige gebruiken - een goede combinatie in contrasten.

Avondjurk beige met rood

Bepaalde situaties of de aard van het evenement kunnen echter vereisen dat je outfit discreter is. Voor dergelijke gevallen is het beter om beige tinten te combineren met pastel- en witte oplossingen.

Beige avondjurk met een donkerdere top

Zoals de praktijk laat zien, zijn beige jurken ideaal voor evenementen die langer dan een paar of zelfs meerdere uren duren. Hier hebben we het over bruiloften, afstudeerfeesten. Een goede toevoeging in dit geval zou een sjaal of jasje zijn. Je kunt ze dragen als de vakantie 's middags begon en pas 's avonds eindigde, toen het wat koeler werd.

Avondjurken in naaktstijl

De laatste twee seizoenen geven duidelijk aan dat de immense populariteit van de lingerie- en nudestijl is gekomen. De lente-zomer van dit jaar toonde veel collecties van populaire ontwerpers, waarin doorschijnende stoffen, netten, kant, geweldige uitsparingen, open rugzones een belangrijk element werden.

De basis voor het maken van een jurk met een nude-effect kan een doorschijnende of transparante stof zijn, maar ook effen zijde, satijn met een dichte structuur, vloeiende stoffen. In de regel is het naaktheidseffect specifiek relevant voor avondjurken.Ze vereisen specifieke versieringen die er het beste uitzien van kralen, stenen of borduurwerk.

Natuurlijk vullen ze de bikinilijn of buste aan. Het blijkt een zeer interessant spel te zijn. Het lijkt erop dat aan de ene kant alle charmes bedekt zijn, maar aan de andere kant is het naar deze "beschamende" plaatsen dat de grootste aandacht van anderen wordt getrokken. Het beeld is niet vulgair, maar tegelijkertijd ongelooflijk aantrekkelijk.

Beige avondjurk van ontwerper Saiid Kobeisy

Allemaal dankzij de beige tint. Hij creëert immers perfect het effect van een naakt lichaam. Jaloerse vrouwen zullen zeker proberen om te kijken of je iets overbodigs hebt laten zien, of je alles met kralen en borduursels hebt kunnen sluiten. Maar in feite zul je merken dat je volledig normaal gekleed bent, zonder onnodige seksualiteit, openhartigheid.

Toch moet men de grens van ware vrouwelijkheid niet overschrijden en doorgaan naar de elementen van vulgariteit. Een echte dame zal dit niet toestaan, zelfs niet bij het kiezen van een avondjurk om met haar geliefde naar een restaurant te gaan.

Tijger naakt avondjurk

Opmerkelijk is dat het nude-effect vaak een echte trend wordt in het kader van de Oscars. Veel sterren hebben al outfits gebruikt die de charmes van de huid en het lichaam benadrukken.

Het moet duidelijk zijn dat de nude-kleur gewoon een poging is om de kleur van je eigen huid te kopiëren met een jurk. Hierdoor wordt de indruk gewekt dat je volledig naakt bent, en alleen kleine kralen of kant verbergt de "schande".

Niemand heeft het over naaktheid, het gebruik van hoogwaardige transparante stoffen. Het is te vulgair en opstandig. Correct gebruik van het naaktheidseffect stelt je in staat om een ​​dame verfijning, elite te geven, waardigheid te behouden en ware smaak te tonen in termen van het kiezen van kleding. Maar houd er rekening mee dat het gebruik van nude-kleuren zoals caramel, sand, cream of nude het tot op zekere hoogte matcht.

Avondjurk in naaktstijl

Het effect van naaktheid wordt dus niet getolereerd als het beeld laks en revolutionair blijkt te zijn. Hier mag je in geen geval vreemde, gedurfde kapsels maken, progressieve schoenen gebruiken waarvan niet bekend is tot welke stilistische richting het behoort.

Beige naakt avondjurk

Aan de andere kant is een discrete styling van klassieke vormen, of een modieus, maar netjes en verzorgd kapsel, perfect voor een nude-effect. Het is onmogelijk voor het haar om in alle richtingen uit te steken, en nog meer om te worden verzameld in een soort vormeloze knot.

Hetzelfde kan gezegd worden over de keuze van schoeisel. Klassieke boten zijn de ideale oplossing. Of er een platform op zal komen of niet, is een puur individuele beslissing. U kunt ook sandalen of klompen gebruiken, aangevuld met glanzende bandjes. Met edelstenen versierde schoenen zorgen voor de meest voordelige look, gecombineerd met een nude-look.

Avondjurk in naaktstijl

Accessoires

Heel wat, met behulp van beige outfits, worden delicate, verfijnde afbeeldingen gemaakt. Dit dwingt je om de keuze van accessoires vakkundig te benaderen. Kies bijvoorbeeld schoenen of exquise sandalen in een traditionele, klassieke stijl. Draag hierbij geen hoge hakken. Als je helderheid aan de outfit wilt toevoegen, is het beter om schoenen en accessoires in delicate tinten te nemen - blauw, koraal, roze, enz.

Bij het kiezen van een gouden of zanderige outfit, is het beter om helderdere sieraden en accessoires voor hen te gebruiken.

Heldere accessoires voor een beige avondjurk

Veel mensen vergeten het belang van kousen en panty's. Maar eigenlijk moet je ook hier voorzichtig zijn. Onthoud dat panty's het meest geschikt zijn voor uw huidskleur. Tegelijkertijd beweren sommige stylisten het tegenovergestelde - de ideale keuze voor hen is een zwarte strakke panty. Hier kun je zelf kiezen, uitproberen en experimenteren.

Zoals je kunt zien, is beige niet zo saai en eentonig als velen misschien denken. Natuurlijk moet je verstandig een jurk kiezen om het gewenste resultaat te bereiken. In feite zijn vergelijkbare woorden van toepassing op elke kleur.

Een belangrijk voordeel van beige is dat het niet nodig is om het perfecte figuur of proporties te hebben om het te gebruiken in een avondlook. Bepaal gewoon de stijl, lengte, kies de juiste accessoires, benadruk de voor de hand liggende voordelen en gebruik ook effectieve methoden om de gebreken te verbergen.

Beige avondjurk

Het kiezen van een avondjurk is een moeilijk, maar in veel opzichten interessant proces. Hier kun en moet je experimenteren, de grens tussen vrouwelijkheid en vulgariteit duidelijk voelen en ook optimaal gebruik maken van wat de natuur je heeft gegeven. Vergeet nooit hoe mooi je bent en dat je alleen het beste verdient. De mooiste decoratie voor een jurk is je glimlach en vertrouwen in je eigen aantrekkelijkheid. Onthoud dit altijd.

2 reacties

Beige jurken zijn erg mooi, maar niet voor iedereen. Maar in mijn kledingkast staat deze kleur vaak.

Wanneer beige in huidskleur is, blijkt een zeer provocerende jurk ...

Mode

de schoonheid

huis