Jurk kleuren

Welke jurken zijn geschikt voor het kleurtype "Herfst"?

Welke jurken zijn geschikt voor het herfstkleurtype?
Inhoud
 1. Kenmerken van het kleurtype
 2. Rassen
 3. typische vertegenwoordigers
 4. Hoe een kledingkast kiezen?
 5. Moet je je natuurlijke haarkleur veranderen?
 6. Subtiele make-up om de look af te maken

Het is vrij moeilijk om een ​​​​meisje niet op te merken dat een vertegenwoordiger is van het herfstkleurtype, omdat ze er vaak luxueus, helder en charismatisch uitziet. Net als het lentetype is de herfst een warme groep, maar heeft hij tegelijkertijd een roodachtige nuance, waardoor de kleuren complexer, donkerder, dieper en intenser zijn.

Kenmerken van het kleurtype

 • De "herfst" schoonheden hebben meestal een gelijkmatige en dichte huid, die een warme ondertoon heeft. Roodheid en andere kleine gebreken verschijnen er praktisch niet op. Huidskleur wordt gepresenteerd in een breed scala van roze en goudbeige tot lichte kastanje- of donkere perziktinten.
 • Sproeten zijn een van de frequente "metgezellen" van meisjes van het "herfst" -type, terwijl ze rood of roodbruin zijn. Maar de blos op de wangen van een meisje van dit type is zeer zelden te zien. Als het verschijnt, wordt het weergegeven door een delicate perziktint.
 • "Herfst"-schoonheden met een lichte huid verbranden snel in de zon en meisjes met een donkerdere huidskleur krijgen een vrij aanhoudende kleur tijdens het zonnebaden.
 • Het haar van de "herfst" schoonheid is vaak behoorlijk volumineus, vaak vertegenwoordigd door krullend haar. Het palet van haartinten voor vertegenwoordigers van dit type is zeer uitgebreid. Het is gemarkeerd met rood, koper (lichtbruin of lichte tint), kastanje (gouden tint), donkerbruin (rode tint) en bronskleur.
 • Grijs haar bij meisjes van het "herfst"-type verschijnt laat. Hierdoor worden de haarlokken goudgeel.
 • De ogen van vertegenwoordigers van dit kleurtype kunnen stralend, brandend en helder worden genoemd.Hun schaduw is overwegend donker, bijvoorbeeld 'herfst'-meisjes met amberbruine, goudbruine of donkerbruine ogen worden vaak gevonden. Het herfstmeisje kan echter groene, blauwe of grijze ogen hebben.
 • De tint van de wenkbrauwen komt bijna altijd overeen met de tint van het haar en heeft een roodachtige of gouden tint.

Rassen

Gezien het dominante kenmerk van het uiterlijk van een meisje van het herfstkleurtype, kan dit worden toegeschreven aan:

 1. Deze herfst. Deze ondersoort wordt ook warme herfst genoemd, omdat het uiterlijk van zijn vertegenwoordigers warm is. Het haar van dergelijke meisjes is rood (donker van kleur) of bruin (met een gouden tint), en de ogen zijn overwegend bruin van kleur, maar er is ook een tint topaas. De huid is er in verschillende tinten en is vaak bedekt met sproeten.
 2. Diepe herfst. Omdat de dominante parameter van deze variëteit van het herfsttype een donker uiterlijk is, zal de kleur van het haar en de ogen van zijn vertegenwoordigers donker zijn. De meest voorkomende zijn goudbruine ogen met gele of groene vlekken en bruin haar, en de huid van dergelijke meisjes is vaak donker.
 3. Zachte herfst. De naam van het subtype is te danken aan het feit dat zijn vertegenwoordigers een zacht uiterlijk hebben. De schaduw van hun haar is overwegend licht (goudbruin of warmbruin), net als de kleur van hun ogen. De meest voorkomende zijn hazelaar en hazelnootkleurige ogen, en ze zijn vaak wazig. De huidskleur van deze meisjes is vaak vaag en nogal zacht.

typische vertegenwoordigers

Het herfstkleurtype omvat:

 • Drew Barrymore;
 • Misha Barton;
 • Marcia Kruis;
 • Gisele Bündchen;
 • Ashley Olsen;
 • Katie Holmes;
 • Fergie;
 • Carmen Electra;
 • Eva mendes;
 • Jennifer Lopez;
 • Lindsey Lohan;
 • Julianne Moore;
 • Jessica Alba;
 • Natalie Portman;
 • Sofia Vergara.

Hoe een kledingkast kiezen?

 • In kleding is het herfstmeisje het meest geschikt om rijke, rijke en intense kleuren te combineren. De prioriteit is het bruine palet, op basis waarvan het de moeite waard is om een ​​​​basisgarderobe te maken. In kleding van baksteen, kaneel, koffie, koper of roestbruine tinten zien "herfst" -vrouwen er het meest indrukwekkend uit.
 • De beste metgezel voor bruin voor de garderobe van het herfstmeisje is groen. In dit geval wordt de voorkeur gegeven aan donkere tinten, bijvoorbeeld kaki, fles- of mosgroen.
 • Ziet er goed uit op "herfst" -vrouwen en rood, in het bijzonder, tomaat, kers, donkere zalm, koperrode of roodachtige terracotta toon. En het blauwe en paarse palet helpt de outfit statusbewuster te maken. Een goede keuze zou zijn om tinten pruimen, bramen of bosbessen te gebruiken.
 • Als je beige of grijze dingen wilt toevoegen aan de garderobe van het herfstmeisje, kies dan voor complexe tinten met een gele ondertoon.
 • Voor linnen, overgooiers, T-shirts of tops kunnen "herfst" -meisjes pastelkleuren gebruiken, terwijl ze donkerder moeten zijn (alsof ze gekarameliseerd zijn). Kleding in een romige, schelp-, abrikoos-, donkere crème- of vanilletint is een goede keuze. Tonen van warm marmer, krantenpapier, crème brulee, champagne of zeeschuim passen ook bij het herfstmeisje.
 • Voor een wandeling met vrienden, voor sport of voor een feest, kan een "herfst" -meisje veilig heldere, dynamische, levendige kleuren kiezen. De meest spectaculaire look wordt geleverd door kleding van wortel, aardbei, rode biet, amethist, sinaasappel, vuur of aubergine. Een goede keuze kan tinten jonge erwten, zeegolf, thuja of drake's head worden genoemd.
 • "Herfst" -meisjes worden geadviseerd om koude kleuren te vermijden, omdat in dergelijke kleding het uiterlijk van een herfstvrouw overweldigend zal worden. Je moet ook vermijden dat je je kleedt in pure zwart-witte tinten.
 • De beste stoffen voor de garderobe van "herfst" -vrouwen zijn volumineuze, dichte, plastic, getextureerde en zachte materialen.Een herfstmeisje moet de voorkeur geven aan kleding gemaakt van tweed, fluweel, suède, fluwelen, angora, wol, evenals dichte velours en zijden opties. Bouclé en kantstof zien er prachtig uit op de vertegenwoordigers van het herfstkleurtype. Voor zomerkleding hebben duurzame katoen- en linnensoorten de voorkeur.
 • Als er een patroon is in de kleding van een "herfst" meisje, dan moet de keuze vallen op een tekening van diepe warme tinten met tonen van exotisme en fantasie. De Autumn Girl is buitengewoon geschikt voor etno-patroon, planten- en luipaardprint, kippenvoet (warme versie op basis van crèmekleur) en verschillende kooi-opties. Maar wazige en kleine patronen moeten worden vermeden door vertegenwoordigers van "herfst", evenals prints die worden gepresenteerd in koude en heldere tinten.
 • De beste sieradenoptie voor een herfstmeisje zijn middelgrote of grote items met een interessant ontwerp en veel kleine details. Onder de metalen hebben items gemaakt van messing en koper, evenals rood goud en brons de voorkeur. Onder de stenen worden sieraden met topaas, koraal, agaat, onyx of barnsteen aanbevolen. Sieraden gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer, schelpen, kralen, stro of hout worden ook wel een goede keuze genoemd. Zilveren sieraden, witgouden sieraden en stenen met een koude tint moeten worden vermeden.
 • Het is aan te raden om een ​​tas en schoenen voor een herfstmeisje te kiezen uit dik leer, nubuck of suède. Een gevlochten structuur is ook een goede optie. Wat de schaduw betreft, heeft een bruine, roodachtige, geelachtige, aardse toon de voorkeur, maar je kunt iets helderder kiezen om uit te gaan. Het is alleen belangrijk om niet te bleke accessoires of overdreven flitsende opties van zacht of lakleer te kiezen.

Moet je je natuurlijke haarkleur veranderen?

In de regel houden de vertegenwoordigers van het herfstkleurtype van de natuurlijke schaduw van hun eigen haar, omdat het rijk en mooi is.

Als je afwisseling wilt, is het aan te raden om een ​​verf met een roodachtige ondertoon te kiezen. Met behulp van henna zal de Autumn Girl glans en glans aan haar haar toevoegen. Verf met blauw pigment voor het herfsttype is absoluut niet geschikt.

Haarkleur voor vrouwen van het kleurtype Herfst

Subtiele make-up om de look af te maken

 • De ogen van het herfstmeisje zijn zo expressief dat ze zich voor dagmake-up kan beperken tot een potlood of mascara. De beste paletten voor avondoogmake-up voor vertegenwoordigers van het herfstkleurtype worden groen, blauw, grijs en bruin genoemd. U kunt veilig schaduwen van gouden of bronzen kleur gebruiken. Paarse oogschaduw is ook een goede keuze, vooral als de ogen van het meisje groen zijn. Maar smokey-eye-make-up moet worden vermeden.
 • Lipstick voor een herfstmeisje wordt geadviseerd om een ​​expressieve, maar met een warme nuance te kiezen, bijvoorbeeld karamel, oranjerood, lichtbruin of koraal. Tinten zoals lichtroze, karmozijnrood, vurig, karmozijnrood of paars worden als ongeschikt beschouwd.
4 reacties

Hoe moeilijk is het om deze kleurtypes te begrijpen! Ik dacht altijd dat alle brunettes winters zijn.

Willekeurige gast 08.08.2018 12:08

"Zilveren sieraden, witgouden sieraden en koud getinte stenen moeten worden vermeden." Koude stenen passen niet echt bij mij, maar zilveren sieraden, zelfs heel veel, voegen helderheid toe. Producten gemaakt van goud zullen hun uiterlijk vergeven, ze zien er gewoon uit.

Ik behoor tot dit kleurtype, alles wordt nauwkeurig beschreven.

Heel erg bedankt. Heel handig alles!

Mode

de schoonheid

huis