kleuren

De combinatie van kleuren in kleding

De combinatie van kleuren in kleding
Inhoud
 1. Combinatieprincipes
 2. Hoe en waarmee kleuren combineren?
 3. Combinatie van contrasterende kleuren
 4. Ongebruikelijke opties
 5. Combinaties in bovenkleding
 6. Selectie van kleding en schoenen
 7. Hoe te matchen met accessoires
 8. tafel
 9. Regels voor kleurencombinaties
 10. Mooie combinaties

Het vermogen om kleuren in kleding correct te combineren is een belangrijke vaardigheid, als je het onder de knie hebt, kun je er altijd geweldig uitzien!

Combinatieprincipes

Monochroom

Laten we het eerst hebben over een monochrome groep, die bestaat uit een lijn met hetzelfde kleurenspectrum. Dat wil zeggen, uw afbeelding moet in één kleurenschema worden gemaakt, dingen kunnen alleen in schaduw verschillen - van donker naar licht.

De eenvoudigste en meest populaire zwart-wit is zwart. Een outfit in deze kleur wordt total black genoemd. Het beeld gemaakt in wit ziet er spectaculair uit, respectievelijk totaal wit.

Maar blijf niet stilstaan ​​​​bij neutrale kleuren, het uiterlijk ziet er veel interessanter uit in felle kleuren. Verschillende tinten in de afbeelding zien er interessanter en rijker uit dan een compositie in één kleur.

In dit geval is het toegestaan ​​om een ​​accessoire van een andere kleur toe te voegen. Verdun bijvoorbeeld het witte ensemble met een gele clutch of grijsrood.

2 kleuren

Contrasterende kleuren of gerelateerde contrasterende kleuren zijn goed met elkaar te combineren.Kleuren die tegenover elkaar staan ​​in het kleurenwiel zien er spectaculair uit in een paar. Het paar kan helder, expressief of zachter zijn als het contrast wordt verminderd.

3 kleuren

Er zijn verschillende mogelijkheden om 3 kleuren in één look te combineren. Bijvoorbeeld, in gelijkenis, het gebruik van gerelateerde tinten in één boog. Een veel voorkomende combinatie van een triade is een combinatie van drie tinten die kunnen worden verbonden met een gelijkzijdige driehoek op het kleurenwiel. U kunt zelf de lijnen verbinden om de meest interessante combinaties te vinden. Als je een rode jas en een groene broek hebt, helpt het kleurenwiel je bij het kiezen van een blouse of trui die er harmonieus uitziet in deze look.

4 kleuren

De combinatie van vier kleuren wordt een tetrad genoemd en vereist bepaalde vaardigheden. Het principe is gebaseerd op een combinatie van kleuren, die in de vorm van een vierkant of rechthoek op het kleurenwiel worden weergegeven. Tegelijkertijd is het toegestaan ​​​​om een ​​​​van de kleuren uit dit "kwartet" te verwijderen, maar het beeld blijft harmonieus.

Het is erg moeilijk om deze combinaties te onthouden, daarom moet je bij het opstellen van zo'n boog een cirkel gebruiken, of je kunt je concentreren op kant-en-klare combinaties die worden bespioneerd op een modieuze website of op glanzende pagina's.

Hoe en waarmee kleuren combineren?

Klassiek

Klassiek of basic - dit zijn universele kleuren die bij elk kleurtype passen.

De klassiekers zijn zwart, grijs, wit, beige, bruin en blauw.

 • Zwart is elegant en slankt het figuur goed af. Hij is altijd in de mode, zeker als je kiest voor dingen met een klassieke snit. Het is het beste te combineren met zwarte contrasterende kleuren, licht of helder.
 • Grijs is ingetogen en conservatief, het palet is uitgebreid, het heeft veel subtonen. Combinaties met grijze kleding zijn rustig en zacht.

In casual looks is grijs het beste te combineren met neutrale en pastelkleuren. Voor een meer grungy look ga je voor grafiet en zwart, om felrode lippenstift of schoenen te accentueren.

  • Wit is de kleur van terughoudendheid en onschuld. Het heeft een enorm aantal tinten, van koud besneeuwd tot warm melkachtig. Je kunt kleding combineren met wit, pastel, delicate kleuren, of je kunt helder en pakkend zijn. Wit trekt op zichzelf al de aandacht, maar als je een helder accent aan het beeld toevoegt, zal het niet langer een solist zijn en een toevoeging of achtergrond worden. Dit is tenslotte een zeer compromiskleur.
  • Beige is zacht en zo neutraal mogelijk, omdat het de kleur is van de blote huid. Het wordt echter vaak gedragen door rijke mensen, dus het begon ook te worden geassocieerd met luxe. Het heeft veel tinten, hierin overtreft het zelfs wit, alleen bruin kan worden vergeleken met zijn veelzijdigheid. Bij het samenstellen van de look met beige, vermijd harde kleuren. Geef de voorkeur aan heldere of zachte tinten die uw look licht en elegant maken.

  De indeling in warme en koude tinten komt overeen met de seizoenen. Wintertinten (blauw, blauw en paars) worden als koud beschouwd, zomertinten (rood, geel, oranje) als warm. Hoewel het principe van kleurverdeling veel dieper gaat.

  Er zijn veel complexe tinten die zowel als koud als warm kunnen worden geclassificeerd.

  Groen bevindt zich op de grens omdat het het grootste aantal zowel warme als koude tinten heeft.

  Omdat elke kleur koude en warme tinten heeft, zullen we elke groep afzonderlijk bekijken.

  Koud

  • Tinten blauw en paars met toegevoegd wit, zwart of rood. Bijvoorbeeld azuurblauw, koninklijk (koningsblauw), korenblauw, kobalt en andere. Deze kleuren worden gecombineerd met koude of neutrale kleuren, of verzadigde contrasterende kleuren.
  • Tinten groen variëren van zeer licht aquatisch tot doordringend levendig turkoois en malachiet. Deze omvatten munt, menthol, jade, smaragd, grijsgroen.Dit zijn vrij strikte tinten die er goed uitzien met grijs, roze, paars. Als je een heldere, gedenkwaardige look wilt, draag ze dan met rood, oranje of geel.
  • Roze omvat alle tinten die zijn afgeleid van magenta en violet. Het zijn frisse kleuren die goed passen bij grijs, geel, olijf, blauw, blauw en alle kruidentinten.
  • Alle pastelkleuren van deze kleur worden geel genoemd.

  Warm

  • Warme blauwtinten zijn zeer complex, meestal met groene tinten, omdat ze worden gevormd door vermenging met geel. Dit zijn blauwgroen, turkoois, aqua, denim, staal, blauwgrijs, Pruisisch blauw. Afbeeldingen met deze kleuren zijn zacht en kalm. Het is het beste om ze aan te vullen met dezelfde warme tinten.
  • In warme kleuren komt groen volledig tot zijn recht. Tinten kunnen gele of olijfkleurige ondertonen zijn. De helderheid van de tinten in elke groep verandert, afhankelijk van de hoeveelheid grijze onzuiverheid. Deze kleuren verhogen de sfeer en vullen de afbeelding met een zachte gloed. Je kunt ze combineren met zowel koude als warme kleuren.
  • Warme roze tinten ontstaan ​​uit oranje en rood. Dit zijn allemaal kleuren met een mix van perzik, koraal, flamingo, aardbei en zalm. Deze tinten laten zich het beste combineren met zachte, lichte kleuren, maar onthullen ook in combinatie met een koel blauw. Ze kunnen worden gedragen met beige en bruine kleuren, olijf, kaki, grijs-lila.
  • Geel is rijk en levendig, met rode, oranje en bruine tinten. Deze omvatten abrikoos, banaan, maïs, mosterd, saffraan, citroen, kanarie, gouden. Ze zien er goed uit met warme en koude kleuren.

  Combinatie van contrasterende kleuren

  Er zijn 7 soorten contrastcombinaties, elke combinatie bestaat op hun beurt uit verschillende soorten contrast.

  • Door lichtheid - donkere en lichte kleding worden gecombineerd in één boog.
  • Op temperatuur - een combinatie van koude en warme tinten. Het kan zo koud en warm mogelijk zijn, of zachter, met een klein temperatuurverschil. Zoals bijvoorbeeld bij pastelkleuren het geval is.
  • Verzadiging - neutrale en complexe of gedempte tinten worden in één look gebruikt.
  • Door de grootte van de kleurvlek - het beeld is gebouwd in een neutraal kleurenschema, met de toevoeging van heldere details. Meestal is het een overhemd of blouse, maar het kan ook een broek of een rok zijn. Met deze techniek kun je de aandacht afleiden van de tekortkomingen en je concentreren op de waardigheid van de figuur.
  • Mix van complementaire kleuren. Om dit contrast te begrijpen, moet u het concept van het kleurenwiel begrijpen, waarover we het hieronder zullen hebben. Het is gebaseerd op het principe van het combineren van diametraal tegenovergestelde kleuren in één afbeelding.
  • Gelijktijdig contrast - een combinatie van grijze kleding met veelkleurig.

  Ongebruikelijke opties

  Het combineren van schijnbaar onverenigbare tinten met elkaar lijkt misschien een nogal moeilijke taak. Je kunt klein beginnen door gedurfde accessoires toe te voegen aan je look.

  Bijvoorbeeld door een groene jurk aan te vullen met een paar lila schoenen, of een monochrome mintlook te verdunnen met paarse pumps. Een saffraan jurk met kobalt enkellaarsjes zal er goed uitzien.

  Je kunt klein beginnen en je favoriete kleuren combineren die je voorheen niet in één strik durfde te combineren. Voor deze doeleinden is rood perfect, dat zich onverwacht opent in een bedrijf met lavendel, Barbie-kleur of een tint rozenkwarts.

  Geleidelijk aan zal het mogelijk zijn om in één afbeelding niet twee, maar meerdere felle kleuren tegelijk te combineren. Het is het beste om pure regenboogkleuren te gebruiken als aanvulling op een rustige, ingetogen look.

  Als je een van de kleuren niet mooi vindt, verwijder hem dan gewoon uit je outfit. Op dezelfde manier kunt u elke andere kleur toevoegen met behulp van het kleurenwiel.

  Combinaties in bovenkleding

  zwart

  In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is zwarte bovenkleding niet voor iedereen geschikt. Het ziet er goed uit bij meisjes met heldere gelaatstrekken, bij voorkeur op het "winter"-kleurtype, dat zelden wordt aangetroffen bij Slavische vrouwen. Als je geen contrasterend uiterlijk hebt, kun je beter een zwarte jas vergeten. Het dragen van een zwarte jas gaat het beste met rode of witte accessoires.

  bruin

  Bruine jassen zijn ook populair, hoewel het nogal moeilijk is om accessoires voor hen te kiezen. Het ziet er het beste uit met blauw, misschien groen of geel. Niet elk meisje kiest voor schoenen en een handtas met zo'n felle kleur, dus denk een paar keer na voordat je voor bruine bovenkleding kiest.

  Grijs

  Grijs is niet voor iedereen weggelegd, maar het past toch makkelijker in je garderobe dan bruin. Een grijze jas past goed bij schoenen en accessoires in een bordeauxrode, wijnrode, grafiettint. Onder andere lichte accessoires hebben ook een plek om te zijn, dus het is interessant om ermee te experimenteren.

  Blauw

  Als je een jas van deze kleur wilt, vergeet dan het felblauwe, tenzij je een jong schoolmeisje bent. Bij meisjes en vrouwen zien jassen van hemelsblauw en korenbloemblauw er aantrekkelijk uit. Het is niet moeilijk om schoenen en accessoires voor dergelijke bovenkleding te kiezen, het kunnen grijze of beige en bruine kleuren zijn.

  rood

  Een scharlaken jas, zoals zwart, is alleen geschikt voor eigenaren van een contrasterend uiterlijk en is niet erg geschikt voor dagelijks gebruik. Kies je voor rood, kies dan voor verdunde tinten. Het kan bosbessen, granaatappel, kers, cinnaber zijn.

  Je kunt schoenen en accessoires ophalen in roze, groene, blauwe of grijze tinten. Vergeet zwart als je er niet als een femme fatale uit wilt zien. In de regel is dit niet altijd geschikt in het dagelijks leven.

  Groente

  Vanwege de verscheidenheid aan groene kleuren, kan absoluut elk meisje een jas met een groene tint kiezen die bij haar past. Bovendien is het de enige kleur die bij werkelijk alles past!

  Je kunt er schoenen en accessoires van elke kleur voor kiezen, je hoeft alleen maar een beetje te experimenteren. Zelfs zwart en bruin, die niet overeenkomen met de vorige kleuren, zijn hier geschikt. Groen is daarom zeker de moeite waard om goed op te letten.

  Roze

  Bovenkleding van bijna alle tinten roze ziet er voordelig uit. Net als bij groen, moet je de juiste tint kiezen. Het kan zalm, rozenkwarts, schokkend roze, fuchsia zijn. Het kan het beste worden gecombineerd met schoenen en accessoires in beige, gele en groene kleuren.

  Koraal

  Een koraalkleurige jas ziet er erg vrouwelijk en elegant uit, dit is een geweldige oplossing voor het voorjaar. Voor hem kun je schoenen en accessoires van blauwblauw, pistache, munttinten ophalen. Je voelt je relevant en fris.

  Paars

  Een aubergine- of pruimenjas of -jas ziet er bij veel meisjes voordelig uit en benadrukt hun natuurlijke schoonheid. Je kunt dergelijke bovenkleding combineren met tinten geel en groen, of verwante kleuren uit het spectrum.

  Selectie van kleding en schoenen

  Zwarte schoenen

  Net als bij bovenkleding bestaat er een misvatting dat zwarte schoenen universeel zijn en bij elke outfit passen. Natuurlijk maken zwarte schoenen het been klein en het beeld elegant, maar ze passen niet goed bij de gekleurde en lichte kleding, waar we tegenwoordig de voorkeur aan geven.

  Zwarte schoenen zijn goed voor die looks waar zwart de boventoon voert. Het kan een pak zijn, een kleine zwarte jurk of misschien een grijs pak.

  Vergeet zwarte schoenen, als je strik wordt gedomineerd door bruine kleuren, zijn beige of bruine bijpassende schoenen daar veel beter geschikt voor.

  witte schoenen

  Probeer witte schoenen te dragen als er al wit in de afbeelding aanwezig is.Aangezien wit het been visueel groter doet lijken, probeer witte laarzen en laarzen die op zichzelf groot genoeg zijn te vermijden.

  Bewaar witte schoenen voor de zomer met schoenen met open neus of sandalen met hoge hakken. Toegegeven, dit geldt niet voor witte sneakers, die in combinatie met een blauwe spijkerbroek al klassiekers zijn geworden.

  Het belangrijkste taboe - draag geen witte schoenen met een zwarte broek of spijkerbroek, en nog meer, draag geen zwarte panty's. De onderkant moet licht en licht zijn, passend bij de schoenen.

  Kleurrijke schoenen

  Als je felgekleurde kleding draagt, vernietig dan de originaliteit van de look niet door zwarte schoenen te dragen. Probeer ook niet schoenen uit dezelfde kleurstelling te kiezen als bijvoorbeeld een jurk. Het is onwaarschijnlijk dat u de toon kunt evenaren, en als u met een aanraking "doorvliegt", lijkt het alsof het beeld niet volledig wordt ondersteund.

  Je moet heldere schoenen kiezen voor een heldere jurk! U kunt zich concentreren op het kleurenwiel of de kant-en-klare ongebruikelijke combinaties gebruiken die we hierboven noemden.

  Maar als je nog niet klaar bent voor zo'n gewaagde look, kies dan voor schoenen in beige of grijs. Gekleurde schoenen zijn ook acceptabel als ze exact overeenkomen met een van de kleuren op de afbeelding. Om het doel niet te missen, vertrouw op pure tinten zonder onzuiverheden, het is gemakkelijker om ze erop af te stemmen.

  Gekleurde schoenen zien er goed uit in een rustige, ingetogen look, ondersteund door een basiskleurenschema. Verdun grijs, beige, zwart of marineblauw met kleurrijke schoenen en accessoires.

  Hoe te matchen met accessoires

  Handtassen

  • Schoenen en een tas in één kleur is een nogal conservatieve, achterhaalde combinatie. Maar het is perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan eclecticisme en levendige beelden. Zo trekken je schoenen en tas niet veel aandacht en kunnen anderen zich focussen op jouw look. Dit werkt goed met het klassieke kleurenschema - zwart, bruin, grijs, marineblauw, beige, misschien rood.
  • Het is het beste om een ​​tas niet voor schoenen te kiezen, maar voor kleding. Voor een jurk met een patroon kun je bijvoorbeeld een handtas kiezen die bij de kleur van het patroon past. Schoenen of een tas kunnen precies worden afgestemd op de kleur van het kledingstuk, maar niet beide items tegelijk.
  • Meng niet alleen kleuren, maar ook texturen om uw individuele stijl te laten zien.
  • Voor schoenen met animalistische of bloemenprints kun je een bijpassende tas kiezen, maar niet dezelfde kleur. Een sprekend voorbeeld zijn schoenen met luipaardprint en accessoires die niet in één look te gebruiken zijn!
  • Je moet geen zwarte tas kiezen voor lichte schoenen, je krijgt het gevoel van een onafgewerkt beeld. Het is beter om een ​​gekleurd accessoire in een andere kleur te kiezen, die wordt gedupliceerd door een ander stuk van de strik.
  • Als je op beige of zwart gokt, probeer dan schoenen en een handtas van verschillende materialen te hebben. Leren schoenen en een gelakte clutch, suède sandalen en een stoffen tas.
  • Lakleer schoenen en accessoires in één look zijn slechte manieren. Zo'n tandem ziet er niet alleen absoluut smakeloos uit, maar ook vulgair.

  tafel

  Tegenwoordig kun je veel tabellen vinden om je te helpen erachter te komen of de door jou gekozen kleuren bij elkaar passen. Het is ook handig om te focussen op het kleurenwiel, dat we al meerdere keren hebben genoemd, en dat hieronder wordt weergegeven. We brengen ook een tafel onder uw aandacht, waarop u zich kunt concentreren, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken en harmonieuze afbeeldingen kunt maken.

  Regels voor kleurencombinaties

  Zomer

  Meisjes met dit kleurtype hebben een koude huidskleur, dus je moet kleding en accessoires zo kiezen om dit tekort te compenseren, en niet om het te benadrukken, anders wordt de teint "kadaver".

  Als je een "contrasterende zomer" bent, is het ook belangrijk dat je kleding kiest die geen felle kleuren zijn, omdat je contrast er toch niet tegen kan (in tegenstelling tot in de winter). Je zult ook goed staan ​​op donkere tinten die niet geschikt zijn voor de gewone zomer.

  Geef de voorkeur aan koele of neutrale complexe tinten die een voortzetting zijn van uw meerkleurige kleurtype.

  Deze tinten passen bij jou:

  • paars;
  • donkerroze zonder onzuiverheden;
  • donker en lichtrood;
  • licht en lichtgeel;
  • blauwgroen en geelgroen;
  • vaag blauw;
  • bruin zonder geel mengsel;
  • paars;
  • allemaal neutraal behalve warm beige.

  Herfst

  Meisjes van dit kleurtype kunnen onherkenbaar veranderen, alleen door kleding van een andere kleur te dragen. Warme huidskleur zorgt voor warme, koele en neutrale tinten.

  Het kleurenschema moet verzadigd zijn, vermijd bleke pastelkleuren. Kies complexe kleuren, want pure kleuren zullen uw natuurlijke aantrekkingskracht overweldigen.

  Deze tinten passen bij jou:

  • rood gemengd met geel;
  • Oranje;
  • geel met een rode of blauwe ondertoon;
  • groen en blauw, behalve heel helder en heel bleek;
  • bruin, behalve donker en bleek;
  • paars met een vleugje blauw, grijs of bruin;
  • neutraal, maar niet licht of pastel.

  Voorjaar

  Omdat meisjes van dit kleurtype een warme, honingkleurige huidskleur hebben, kunnen ze kleding dragen in zeer koude, intermediaire en warme kleuren.

  Het kleurtype zelf is niet contrasterend, maar het kan zo worden gemaakt. Bijvoorbeeld een scharlaken jurk aantrekken op een blonde lente. Een lichte outfit tegen een witte leren achtergrond ziet er meer dan contrasterend uit.

  De lente is perfect voor zachte afbeeldingen, allemaal lichte pasteltinten. Het belangrijkste is dat de kleuren puur zijn, zonder enige toevoeging van grijs. Het is ook belangrijk om donkere tinten te vermijden.

  Deze tinten passen bij jou:

  • delicate tinten roze en fuchsia;
  • alle tinten rood, behalve donker;
  • enkele tinten oranje met een gele of roze ondertoon;
  • tinten geel, behalve heel licht;
  • de meeste tinten groen, behalve donkere en die met een grijze ondertoon, evenals lichtgroen;
  • alle tinten blauw behalve blauwgrijs en blauwgrijs;
  • lichte tinten bruin met gele of rode ondertoon;
  • tinten violet behalve donker en grijsviolet;
  • van neutrale tinten melkachtig en romig zal bij je passen.

  Winter

  Alle heldere, sappige tinten die hun natuurlijke schoonheid helpen onthullen, zijn geschikt voor meisjes met dit kleurtype.

  Deze tinten passen bij jou:

  • diep zwart;
  • alle rijke basistinten;
  • koude pasteltinten;
  • allemaal sappige pakkende tinten: paars, citroen, turkoois, framboos, fuchsia, lila, azuur, sappig groen, felrood.

  Mooie combinaties

  Laten we eindelijk eens kijken naar mooie ongebruikelijke combinaties die u visueel zullen helpen ervoor te zorgen dat u niet bang hoeft te zijn om felle kleuren in één look te combineren. Experimenteer en je zult slagen!

  Oranje, paars en groen

  Een broek van malachiet met hoge taille, een felpaarse top die kan worden verwisseld voor een pruim en een oranje blazer. Een prima oplossing voor een feestje en om uit te gaan. Het beeld wordt aangevuld met sandalen met hoge hakken die passen bij de broek, een gouden riem en een kleine gouden clutch.

  Baksteen, bruin en koffie met melk

  Het is niet nodig om lichte kleding te dragen om een ​​interessante harmonieuze look te krijgen. Blauwe spijkerbroek, wit T-shirt, melkachtig jasje. Niets bijzonders, toch? Maar de look verandert drastisch dankzij de accessoires. Bruine muts, cappuccino gebreide sjaal en bakstenen tas. Het is een zeer stijlvolle outfit geworden!

   Bessen tinten

   Bramen en dieprood

   Wil je een pakkende en luxe uitstraling, combineer dan een broek van rijpe bessen met een hemd van bramen in één look. Zodat deze combinatie er niet te flitsend uitziet, complementeer het beeld van een koffiekleurige jas die de look zal verzachten.

   Perzik en kers

   Een interessante combinatie van een donkergroen overhemd, een kersenkleurige zonnerok en een perzikkleurige blazer. Alle tinten zijn enigszins gedempt, dus ze maken geen ruzie met het uiterlijk. De look wordt aangevuld met zwarte schoenen met spitse neus en een zwart-witte clutch.

    Zand en rood

    In een casual zomerlook wordt een zanderige rok tot op de grond perfect gecombineerd met een dunne rode trui. De look wordt aangevuld met bruine sandalen en een clutch met bloemen. Een zachte, relaxte look voor elke dag.

    Cyclamen en groen

    In één look worden verwante tinten paars perfect gecombineerd, verdund met een jurk met een sappige groene tint. Een uitstekende oplossing als je je dagelijkse look wilt vullen met felle kleuren.

     Paars en Camel

     Een heel zachte lentelook. Lila skinny, lichtblauw overhemd, camel coat en luipaardpumps, die er in deze look helemaal niet ordinair uitzien, maar wel heel stijlvol.

     Aubergine en gouden

     Tegenwoordig zijn schoenen en accessoires gemaakt van metallic leer in de mode, dus gouden schoenen zullen een geweldige aanvulling zijn op een avondjurk, bijvoorbeeld een auberginetint. De look wordt aangevuld met een hanger aan een lange ketting en een clutch, versierd met pailletten.

      Kalk en staal

      Als je felle kleuren wilt, voeg dan een limoenkleurige jas toe voor een rustige casual look. En om de look nog spectaculairder te maken, schoen op metalen staalkleurige boten.

      Oker en chocolade

      Tinten geel en bruin zien er in één oogopslag spectaculair uit. Metallic schoenen en accessoires helpen om de look te verdunnen. Look past in het dagelijks leven en is geschikt voor een speciale gelegenheid.

      Zalm en moeras

      Een onverwachte combinatie die er geweldig uitziet in één look. Een zalmkleurige zonnerok en een moeraskleurig shirt. Schoenen en een handtas zijn afgestemd op de kleur van het shirt, dus de rok dient als een lichtpuntje van het beeld en concentreert zich op zichzelf. Deze techniek is de moeite waard om in gebruik te nemen als je het ontbrekende volume aan de heupen wilt toevoegen.

      Stoffige roos en melkachtig

      Het mooie van deze look is het gebruik van unisex kleding in delicate pasteltinten. Een melkachtige trui, een stoffig roze jasje, een lichtblauwe spijkerbroek en cognackleurige schoenen met lage hakken. Het blijkt een interessant spel te zijn met contrasten, niet met kleuren, maar met vormen.

      Cognac en vanille

      Nog een zachte meisjesachtige look. Vanillekleurige rok en top, bijpassende sandalen, handtas en cognackleurige riem. De look bleek echt "vanille", een beetje kinderachtig, maar het is geweldig voor een eerste date.

      Amber

      De amberkleurige jurk is perfect voor lichte zomerlooks. Het ziet er geweldig uit bij meisjes met het kleurtype "Herfst". Je kunt het aanvullen met bruine sandalen en een handtas met een lange riem.

      En nog veel meer interessante afbeeldingen.

      geen commentaar

      Mode

      de schoonheid

      huis