Stijlen en modellen van jurken

Jurken voor de figuur "Rechthoek"

Jurken voor het figuur Rechthoek
Inhoud
 1. Kenmerken van de figuur
 2. Sterren met dit type figuur
 3. Geschikte stijlen:
 4. Selectietips

Bij het kiezen van geschikte stijlen en modellen jurken die er het aantrekkelijkst uitzien voor een meisje, moet u rekening houden met het type figuur. Een van de meest voorkomende lichaamstypes is het H-silhouet. Tegelijkertijd is de figuur van het meisje qua contouren vergelijkbaar met een rechthoek.

Kenmerken van de figuur

De H-vormige figuur onderscheidt zich door de aanwezigheid van:

 • Onuitgedrukte taille
 • vooruitstekende buik
 • Rechte zijkanten
 • Ongeveer dezelfde heup- en schouderbreedte
 • Slanke benen
 • Platte billen

Terwijl ze extra kilo's wint, merkt de "rechthoekige" vrouw de ophoping van vet op, voornamelijk op de buik en heupen.

Sterren met dit type figuur

Een vorm die lijkt op een rechthoek is gemarkeerd met:

 • Anna Kournikova
 • Cameron Diaz
 • Julia Roberts
 • Mischa Barton

Geschikte stijlen:

Vrouwen met een H-vormig figuur wordt geadviseerd om stijlen te kiezen die hun silhouet zullen herhalen. Rokken met een rechte snit, rechte jurken zonder een uitgesproken taille, evenals modellen die naar beneden zijn versmald, zien er goed uit. Een goede keuze zijn outfits met een trapezerok, zon, tulp of potlood. Ook goede opties zijn rokken, waarvan de snit zorgt voor een juk of een lage taille.

Jurk met een rok zon voor vrouwen met een figuur van het type Rechthoek

De meest succesvolle stijlen voor de "rechthoek" zijn:

 1. Empire-stijl jurken. Daarin is de borst goed benadrukt en opgetild, en de brede taille is verborgen achter vrije plooien.
 2. Schede jurk. Het is belangrijk dat het model niet strak en te strak zit. Als zo'n jurk van dikke stof is gemaakt, worden alle gebreken in de figuur gladgestreken.
 3. Wikkel jurken. In dergelijke outfits zullen de contouren van het H-silhouet vrouwelijk en delicaat zijn, het meisje zal eruitzien als een taille en de figuur zal er sierlijker uitzien.
 4. Tuniekjurken en trapezejurken. In hen zal de aandacht van de taille worden afgeleid naar andere delen van de figuur, vooral als het lijfje strak is.

Selectietips

 • Als een meisje slanke benen heeft, kan ze veilig korte jurken dragen. Anders zou je de voorkeur moeten geven aan outfits met een middellange of een lange rok.
 • Stoffen voor outfits voor meisjes - "rechthoeken" moeten behoorlijk dicht zijn. Wol, dikke zijde en gabardine zijn goede keuzes, en lichte luchtige materialen worden afgeraden.
 • De halslijn in jurken voor een H-achtig figuur mag niet te diep zijn, vooral als de halslijn rond is. Ovale en vierkante halslijnen zijn goede keuzes.
 • Mouwloze outfits zien er het beste uit op de H-figuur. Als een meisje met zo'n lichaamsbouw een jurk met een mouw wil kopen, dan moet deze kort zijn.
 • Meisjes met dit type figuur kunnen verschillende decoratieve afwerkingen van jurken boven en onder de taille veroorloven, bijvoorbeeld asymmetrische lijnen en naden, zijsplitten, ruches, ruches en andere grote decoratieve elementen op de borst.
 • Wijde en te strakke jurken worden afgeraden.
 • Experimenten met kleuren helpen om de taille visueel dunner te maken. De jurk kan van twee tinten zijn, terwijl hun scheiding ter hoogte van de taille zal zijn. Ook kan het lijfje een horizontale print hebben en op de taillelijn wordt het patroon diagonaal geplaatst. Het is alleen belangrijk om te onthouden dat er geen ornament in het taillegebied mag zijn, vooral niet horizontaal.
 • Voor een visuele vernauwing van de taille wordt het "rechthoekige" meisje ook geadviseerd om jurken met brede riemen of riemen te dragen.
7 reacties

Het is vrij eenvoudig voor rechthoeken om een ​​zandloperachtig figuur te creëren door de stijlen van de rokken van de jurk te variëren. Veel mensen vertellen me dat ik een perfect figuur heb, hoewel ik een rechthoek ben. Ik weet gewoon hoe ik de juiste kleding moet kiezen.

Ik ben dol op uitlopende jurken. En met een goede reden) ik ben maar een rechthoek.

De figuur is een rechthoek, ik lijd mijn hele leven ...

Van de wereld 26.10.2020 22:10

Vreselijke figuur, ik haat spiegels, complex, gewoon verschrikkelijk! Je kunt je verstoppen, je kunt verslaan, maar je kunt jezelf niet voor de gek houden...

Een goed slank figuur, geen omgekeerde driehoek...

Geweldig lichaamstype, het is gemakkelijk om kleding op te pakken, maar het belangrijkste is om niet aan te komen, anders is de buik meteen zichtbaar.

Alleen overalls en tassen passen - ze verbergen alles.

Mode

de schoonheid

huis