Boogschutter Compatibiliteit

Boogschutter en Tweelingen: kenmerken van de unie en de geheimen van harmonieuze relaties

Boogschutter en Tweelingen: kenmerken van de unie en de geheimen van harmonieuze relaties
Inhoud
 1. kenmerk
 2. Mogelijke ontmoetingsplaats
 3. Soorten vakbonden
 4. Een gezin stichten
 5. Vakantie romances
 6. Compatibiliteit in liefdesrelaties
 7. Geheimen van een harmonieus huwelijk
 8. Vriendschappelijke relatie
 9. Mogelijke moeilijkheden

Boogschutter en Tweelingen zijn intelligente tekens, dus ze zullen altijd iets hebben om over te praten. De toenadering van deze vertegenwoordigers van de dierenriem gebeurt eerst op basis van vriendschap en gemeenschappelijke waarden, en vervolgens op liefde en seksuele basis.

kenmerk

De regerende planeten van de tekens zijn sociale en intellectuele planeten, voor Boogschutter is het Jupiter en voor Tweelingen is het Mercurius. Jupiter maakt Boogschutter een persoon die geïnteresseerd is in zaken, studie en zelfontwikkeling, wat de belangrijkste waarde is voor Boogschutter. Zo iemand kan het creëren van een langdurige relatie heel lang negeren. Vanwege het gebrek aan huwelijkswens, is het waarschijnlijker dat de relatie tussen Boogschutter en Tweelingen zal worden gecreëerd en ontwikkeld door het teken Lucht. Ondanks het feit dat Venus in het teken Tweelingen niet erg ontwikkeld is, zijn vertegenwoordigers van dit teken erg geïnteresseerd in bruiloften. Soms lijkt het erop dat Gemini gezinnen schept uit sportieve interesse. Dit is als het eerste punt in de race van het leven dat ze proberen te bereiken. Hoewel in de familie zelf, heeft Gemini een berekening die in de eerste plaats hun hele essentie doordringt, omdat Mercurius niet zozeer een planeet van intelligentie is als wel van communicatie en commercie.

Boogschutters zijn vaak aantrekkelijk voor Tweelingen in termen van berekening., omdat ze carrièreprestaties kunnen aantonen, zichzelf als veelbelovende individuen kunnen laten zien of materiële waarden kunnen aantonen.Daarom begint het allemaal met het feit dat Gemini een gezin wil stichten met Boogschutter en consequent naar haar toe gaat, met behulp van allerlei trucs en manipulaties. Het weet tenslotte gewoon niet hoe het anders moet, het is noodzakelijk om de scherpe geest, gegeven door de natuur, ergens neer te zetten. Mercurius zorgt ervoor dat Gemini niet alleen studeert en werkt op het gebied van handel, maar maakt ze ook geweldige communicators. Gemini kan een gesprek voeren over elk onderwerp.

In de eerste fase van communicatie zorgt deze kwaliteit voor gemak in de communicatie met Boogschutter.

Mogelijke ontmoetingsplaats

De kennis van Boogschutter en Tweelingen is hoogstwaarschijnlijk in gemeenschappelijke groepen, waar vertegenwoordigers van deze tekens zo graag roteren. In een formele setting gedragen ze zich echter stijfjes en op feestjes wordt de echte interesse wakker.

Het kan zijn:

 • bedrijfsavonden;
 • presentaties;
 • wedstrijden;
 • Verjaardagen;
 • bruiloften.

Er zijn altijd veel Tweelingen op dergelijke evenementen. Boogschutters roteren vaak op verschillende locaties waar beloningen worden uitgedeeld. Ze houden ervan om te studeren en diploma's te behalen.

Om kennis te maken met Boogschutter, volstaat het om geïnteresseerd te raken in zijn successen en prestaties, hem te vragen de ontvangen diploma's en certificaten te tonen. Tweelingen weten hoe ze Boogschutter in detail moeten vragen, geef hem zeker een paar complimenten, en hoe meer, hoe beter. Het is moeilijk om het te overdrijven.

Om een ​​Gemini-man te leren kennen, moet je een groep mensen vinden waar de levendigste discussie over een onderwerp plaatsvindt, de Gemini-man zal centraal staan ​​in de discussie. Het Gemini-meisje op het evenement is gekleed in de mooiste en meest smakeloze jurk, loopt met een glas champagne en praat met iedereen. Over het algemeen heeft Gemini een humeur van wandelen en dwalen op feestjes, dus het is de gemakkelijkste manier om ze te leren kennen. Meestal denkt Boogschutter hoe hij van Tweelingen af ​​kan komen. Daarom moet je, om het teken Vuur te verleiden, gevoel voor verhoudingen hebben, zowel in communicatie als in het gebruik van alcoholische dranken.

Soorten vakbonden

Boogschutter en Tweelingen zijn van verschillende typen en voelen zich tot elkaar aangetrokken, waarbij ze onbewust verborgen kenmerken raden. De karakters zijn afhankelijk van het sterrenbeeld waarin de planeetheerser van het sterrenbeeld zich bevindt. Als Jupiter in een Boogschutter-vertegenwoordiger zich bijvoorbeeld in Steenbok of Kreeft bevindt, dan zal hij serieus, verantwoordelijk en geneigd zijn om een ​​gezin te stichten, en als hij in Ram of Waterman is, dan zal hij riskant en frivool zijn. Hetzelfde geldt voor Tweelingen: als de vertegenwoordiger van het luchtteken Mercurius in het teken Weegschaal of Tweelingen heeft, dan zal hij spraakzaam en sluw zijn, en als hij in het teken Maagd of Steenbok staat, dan serieus en intellectueel.

Een gezin stichten

De Boogschutter-man, behorend tot het serieuze subtype, respecteert familiewaarden en is gericht op het vinden van een vrouw, maar is inactief in een relatie en is bezig met een carrière en studie. Zo'n Boogschutter kan geïnteresseerd zijn in een Gemini-vrouw die haar kwaliteiten als levensvriend en muze wil laten zien. Gemini-vrouwen "weten" meestal hoe ze moeten trouwen, ze hebben zo'n talent. Ze zien het huwelijk immers als een van de projecten die ze uitvoeren. Een intelligente en serieuze Gemini-vrouw ontdekt in Boogschutter wat ze zoekt in haar toekomstige echtgenoot: kalm, gerespecteerd door vrienden en collega's, gezaghebbend op het werk, slim en getalenteerd.

Deze eigenschappen trekken vrouwen met verschillende sterrenbeelden aan, maar Tweelingen is degene die weet hoe ze communicatie met Boogschutter moet opbouwen.

Met iemand die verlegen en verlegen is in een relatie, zal zij de eerste zijn die het initiatief neemt. De verleiding van een Boogschutter kan enige tijd op zijn grondgebied worden uitgevoerd door de methode van opeenvolgende aanval. Eerst omhelst de vrouw hem in het openbaar, dan slaapt ze met hem, haar spullen zijn in het appartement, maar ze stopt daar niet en verbindt de man met gemeenschappelijke zakelijke projecten. De laatste stap is een gezamenlijke reis, waarbij Boogschutter haar volgens het plan van de vrouw moet voorstellen.

De Gemini-vrouw is echter niet altijd geduldig, en als in een van de fasen het plan mislukt, kan de dame de Boogschutter-passiviteit in de relatie gewoon niet verdragen en naar iemand anders overschakelen. Boogschutter wil trouwen, maar hij weet niet met wie, en weet niet wat hij moet doen in een relatie, en neemt daarom een ​​passieve positie in, waardoor de vrouw hem kan veroveren. Als Boogschutter zijn kans mist en de Gemini-vrouw vertrekt naar een ander, dan zal hij zeker jaloers zijn, want Boogschutter is trots en zal pogingen ondernemen om zijn vriendin terug te geven.

Vakantie romances

Jupiter is de heerser van het 9e huis, daarom veroorzaakt het een verlangen om te reizen in Boogschutter. Tweelingen zijn ook dol op toerisme en met behulp van de kwaliteiten van een sterke Mercurius kunnen ze winstgevende reisaanbiedingen vinden. Daarom zijn kennissen tussen Boogschutter en Tweelingen op reis niet ongewoon.

De ontmoeting is waarschijnlijk aan de kust of in het vliegtuig, in het hotel, achter de bar. Dergelijke romans onderscheiden zich door een beperkte duur, Boogschutter gedraagt ​​zich in het buitenland anders dan thuis, hun Jupiter wordt nog sterker. Toon nieuwsgierigheid en streef ernaar om alles te zien of iets te leren.

Gemini reist ook met vrienden of vindt ze lokaal. Daarom is hun enige kans om de romance te verlengen, om samen ergens in geïnteresseerd te raken. Het komt ook voor dat ze, nadat ze elkaar snel in het buitenland hebben ontmoet, worden toegevoegd aan vrienden op sociale netwerken en elkaar iets later onthouden.

Compatibiliteit in liefdesrelaties

Compatibiliteit tussen Boogschutter en Tweelingen ontstaat onder invloed van de interactie van hun sterke en zwakke planeten.

Venus is verantwoordelijk voor het vermogen om lief te hebben in de horoscoop., die zich in een zwakke positie bevindt voor zowel Boogschutter als Tweelingen, dus ze weten niet echt hoe ze verliefd moeten worden en het object lange tijd moeten idealiseren. Relaties in hun begrip zijn vriendschap, communicatie, wederzijds begrip en seks. Als er gevoelens ontstaan ​​in het proces, dan is dat goed.

Maar ze houden er niet van om gevoelens te ervaren zonder concrete relaties.

Boogschutter en Tweelingen zijn vaak voortvluchtigen van intimiteit. Ze hebben tenslotte altijd een plek om naartoe te gaan. Boogschutters gaan graag naar conferenties, op zakenreizen, naar de datsja. Maar Gemini kan gewoon in de auto stappen en wegrijden waar ze ook kijken. Daarom rennen ze weg voor elk probleem in de relatie.

Als ze iets wilden, dan meteen. Zo ontmoedigen deze tekens elkaar. Ze kunnen intimiteit forceren zonder de bereidheid van de partner te voelen, simpelweg omdat ze niet willen wachten. Op basis hiervan kunnen conflicten ontstaan. Ook wacht een paar niet graag wanneer de ander beledigd is of alleen wil zijn. Dit geldt vooral voor Tweelingen, die precies zal schrijven en bellen wanneer Boogschutter eenzaamheid wil.

Boogschutter neemt het idee van het huwelijk alleen speculatief positief op., in feite maakt ze hem op een onbewust niveau bang, wat te wijten is aan het feit dat Saturnus, die in een zwakke positie in Boogschutter staat, verantwoordelijk is voor het vormgeven van de relatie. Jupiter is tenslotte verantwoordelijk voor expansie, en het huwelijk is op de een of andere manier een beperking van de mogelijkheden, wat in tegenspraak is met het principe van Jupiter. Daarom worden Boogschutter beschouwd als de meest onjuiste tekens van de dierenriem.

Vanuit dit oogpunt kan Boogschutter sympathiek staan ​​tegenover Tweelingen, die van nature winderig en wispelturig zijn, een gezin willen stichten, maar ook in theorie. In de praktijk lopen ze bij het minste probleem weg van de ene relatie naar de andere. Gemini in een relatie houden kan alleen een stabiele partner zijn, wat Boogschutter niet is. Daarom is de relatie van tekens een constant afscheid en hereniging.

Compatibiliteit in gevoelens van partners is slecht, omdat hun emoties op het meest ongelegen moment ontstaan: Tweelingen is te snel en Boogschutter is te langzaam. Tweelingen zijn leergierig en voelen zich aangetrokken tot alles wat nieuw is, wat meteen verliefdheid uitlokt, maar aangezien dit ongepast is, onthullen mensen hun gevoelens niet. Ze moeten lang communiceren, zonder te laten zien wat er onder de douche gebeurt, dit maakt Tweelingen kwetsbaar.Boogschutter vermoedt nog steeds niet eens dat de ander in hem geïnteresseerd is en kan veel onnodige dingen zeggen.

Het niveau van compatibiliteit in seks zal afhangen van de externe aantrekkelijkheid en ontspannenheid van de partners. Boogschutter kan seksueel verlegen en verlegen zijn, ze zijn erg moeilijk te overwinnen. Bij de eerste gelegenheid zullen ze weglopen. Hun bescheidenheid wordt geassocieerd met een verborgen gebrek aan vertrouwen in hun aantrekkelijkheid. Het tweede seksuele type is daarentegen de overdreven ontspannen Boogschutter, die bij de eerste gelegenheid seks kan hebben. Het zegt hen echter niets.

Veel Boogschutters gedragen zich na de seks alsof er niets is gebeurd.

Tweelingen zijn meestal erg ontspannen en nemen net zo gemakkelijk seks. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Bescheidenheid gaat niet over hen, want Gemini is in alles geïnteresseerd, ze zijn erg sociaal en worden zelfs oppervlakkig verliefd, dit alles helpt hen om verschillende partners uit te proberen.

Dit is een van de eigenschappen die een Boogschutter aantrekt.

Seksuele relaties zijn vaak gebaseerd op de volgende scenario's:

 • Boogschutter en Tweelingen hebben af ​​en toe seks terwijl ze vrienden blijven;
 • na de seks verspreiden ze zich allebei, zonder er belang aan te hechten;
 • Gemini-vrouw probeert de koude en ontoegankelijke Boogschutter te verleiden.

Boogschuttervrouwen zetten hun persoonlijke leven op de achtergrond, in de overtuiging dat ze overwonnen moeten worden. Ze blijven passief in de liefde, wachten op de perfecte man en weigeren velen die hun aandacht opeisen. De Gemini-man heeft alle kans op intimiteit met zo'n vrouw, want hij is erg prettig in de omgang en slim, kan een Boogschuttervrouw letterlijk met zijn hersens verleiden. Mannen met het teken Lucht houden ervan om te pronken met hun eruditie, om verschillende feiten te citeren uit de encyclopedie, die 's avonds wordt voorgelezen.

Boogschuttervrouwen zijn geïnteresseerd in gesprekken over filosofie, psychologie, zaken, verschillende landen en culturen. Maar de ideale optie is als de communicatie al begint in een sfeer van gemeenschappelijke interesses. Daarom is het belangrijk dat de partners tot hetzelfde team behoren, waar gemeenschappelijke gespreksonderwerpen zijn.

Ook beeld is belangrijk voor de relatie tussen Tweelingen en Boogschutter. De Gemini-man heeft een talent voor damesman en kan zich prachtig kleden. Deze man past bij pakken, maar ook bij informele kleding zoals bedrukte overhemden. Boogschuttervrouwen waarderen alleen een status of gewoon een stijlvolle look, dus een Gemini-man kan sympathie voor zichzelf opwekken met zijn imago. Ook de stijl van het man of the air teken spreekt de vrouw aan.

Boogschuttermeisje houdt van dappere mannen: met haar kun je motor- of autorijden, biljartvaardigheden demonstreren en paardensport kan indruk maken op zo'n vrouw. De vurige vrouw is dapper en houdt van veldomstandigheden, maar soms heeft ze het zo druk met werk dat ze geen tijd heeft om erover na te denken. Als een Tweeling-man haar toestaat zich in de sfeer van entertainment te storten, zal ze dit waarderen en met haar gevoelens reageren, en als een vrouw met het Vuur-teken liefde ervaart, zal ze ook seksuele intimiteit willen.

Daarom is een gepassioneerde romance vrij waarschijnlijk.

In een relatie waar Tweelingen een vrouw is en Boogschutter een man, mag er ook meer initiatief van de dame verwacht worden. Het punt is dat Boogschutter-mannen meestal ofwel heel serieus of heel wispelturig zijn. Het eerste subtype is te herkennen aan hun uiterlijk, dat overeenkomt met de dresscode op het werk. Dat wil zeggen, als het gebruikelijk is om op het werk in een pak te lopen, dan zullen ze overal in een pak lopen, als Boogschutter een trainer is in de sportschool, dan zullen ze overal in sportkleding lopen. Dit suggereert dat Jupiter en prestaties op deze planeet worden weerspiegeld in individualiteit. Zulke mannen trekken Gemini-vrouwen niet alleen aan op het niveau van de ziel, maar ook op het niveau van berekening.

De vrouw van het teken Lucht wordt een metgezel, student, collega en begint de man overal te volgen, elk woord op te vangen en letterlijk citaten na hem op te schrijven.De tweeling kan alleen al door hun aanwezigheid andere vrouwen van hem wegjagen en de rol van zijn secretaresse spelen, bijvoorbeeld door oproepen te beantwoorden en tickets te boeken.

Idealiter is Boogschutter een zakenman en werkt de Gemini-vrouw voor hem. Een werkrelatie vormt een prachtig decor voor een relatie. Feit is dat het voor Boogschutter moeilijk is om lang genoeg in een informele sfeer te blijven.

Wanneer je een Gemini-meisje in een club ontmoet, zal het hoogstwaarschijnlijk eindigen op een gepassioneerde nacht en' s ochtends zal de man zich naar zijn bedrijf haasten. Om de plaats van een levenspartner te winnen, moet je letterlijk alle sferen van een man en zijn leven doordringen, wat een Gemini-vrouw kan doen, maar alleen als ze er voldoende tact en geduld voor heeft.

Geheimen van een harmonieus huwelijk

Stel dat een man en een vrouw met het teken Vuur en Lucht de eerste fase van verovering doormaakten en besloten te trouwen.

Het idee van trouwen kan alleen bij een Gemini-vrouw opkomen, waardoor ze Boogschutter met zachte hints tot deze beslissing kan brengen. Boogschuttermannen kunnen alleen aanbieden om te trouwen als er geen andere uitweg is. Hoewel de toestand van een getrouwde man voor Boogschutter aangenaam is, omdat het hem een ​​nieuwe status in de samenleving geeft, wat met trots kan worden aangetoond. Hun huwelijk is luxueus als een mannelijke carrièremaker het gebruikt om nieuwe zakelijke connecties te creëren. Als een man tot de categorie reizigers en filosofen behoort, kan de bruiloft boho, strand of gewoon romantisch zijn.

In het gezinsleven met Boogschutter is het belangrijkste om zijn persoonlijke ruimte te respecteren, wat de Gemini-vrouw misschien niet meteen kan doen. Vrouwen van het teken Lucht willen ingrijpen in alles wat hen aangaat.

Hoe compatibel een Gemini-vrouw en een Boogschutter-echtgenoot zijn in het dagelijks leven, kan worden bepaald door of ze van dezelfde muziek, eten, drinken houden en of ze een gemeenschappelijke hobby hebben.

Het is belangrijk voor een man dat zijn vrouw zijn hobby's deelt, aangezien al zijn hobby's stabiel zijn en niet veranderen door de jaren heen. Als een Boogschutter-man voetbalt, zal hij nog 20 jaar voetballen, als hij van een bepaalde keuken houdt of op dieet is, dan is het opleggen van andere gewoonten een weg naar misverstanden.

Misverstand is misschien wat de vakbond kan vernietigen. Voor Boogschutter is begrip het met hem eens zijn. De vrouw moet gewoon zo vaak mogelijk "ja", "je hebt gelijk" leren zeggen, en ook complimenten geven. Hoe meer lof, hoe meer Boogschutter gehecht raakt aan zijn vrouw.

Voor de Gemini-vrouw is het belangrijk hoe succesvol hun huwelijk zal lijken in de ogen van anderen, waardoor ze uitnodigingen voor feesten en vakanties van vrienden en familieleden wil accepteren. Dit levensgebied kan een bron van conflicten zijn, maar provocaties van anderen zijn hier mogelijk. Tweelingen reageren direct op provocaties en raken graag betrokken bij verschillende schandalen. Als de Boogschutter-echtgenoot zijn vrouw met iemand ziet vloeken, kan hij twijfelen of de combinatie van hun karakters goed is. De angst dat de vrouw een vechter is, kan ervoor zorgen dat de man aan haar gaat twijfelen, omdat hij een zwakke liefdevolle intuïtie heeft, waardoor er onzekerheid ontstaat dat de ander bij hem past.

Een van de bronnen van mogelijke huwelijksproblemen is dat Boogschutter op feestjes met andere vrouwen flirt. Echtgenoten moeten het van tevoren eens zijn over de acceptabele grenzen van flirten, want de Gemini-vrouw houdt ook van flirten voor de lol, maar zij vindt het zelf geen zonde. Daarom is het een slecht idee om elkaar kort aan de lijn te houden. Flirten uit wraak op een partner kan tot slechte gevolgen leiden, omdat Boogschutter een van de meest geleide tekenen is op vrouwelijk initiatief, zijn intuïtieve verlangen om kansen op seksueel gebied uit te breiden, tart alle beperkingen. ...

Alleen de ijzeren hand van de Gemini-vrouw kan redden van mogelijk verraad, dat haar man op tijd zal wegnemen van een potentiële verleidster

Boogschutter en Tweelingen zijn bang voor het huwelijk, dus onder deze paren zijn er verschillende soorten vakbonden die als vanzelf zijn ontstaan.

 • Het studentenhuwelijk is een gezin dat is ontstaan ​​onder invloed van omstandigheden. Eerst studeerden ze in dezelfde cursus, huurden toen samen een kamer en besloten toen te trouwen. Beide sterrenbeelden zijn intelligent en leren graag, dus ontmoeten ze elkaar vaak op universiteiten of in cursussen.
 • Huwelijk met leeftijdsverschil: in zo'n verbintenis trouwt een Boogschuttervrouw niet voor de eerste keer en is de Gemini-man jonger dan zij. Boogschuttervrouwen beschouwen het als hun plicht om binnen 30-40 jaar te trouwen. De echtgenoot is tenslotte een weerspiegeling van hun vrouwelijke aantrekkelijkheid. Daarom, als zo'n vrouw haar hele leven bezig is met een carrière, dan is ze op 40-jarige leeftijd al stevig op de been, de Gemini-echtgenoot is de man die uiterlijk aangenaam zal zijn en haar kan leren plezier te hebben.
 • Een kantoorromance is een relatie die onder invloed van nauwe communicatie op het werk uitgroeide tot een bruiloft. Streltsov-vrouwen zijn fysiek opgewonden door de officiële sfeer, waardoor ze kantoorromans willen draaien. Gepassioneerde kusjes op kantoor en de mogelijkheid om een ​​sexy pak te dragen zijn de redenen waarom een ​​vrouw met vuurtekens naar haar werk rent.

  De geheimen van een gelukkig huwelijk met een Vuurtekenvrouw zijn eenvoudig, maar moeilijk te bewaren.

  • Het is goed als de echtgenoten samen een gemeenschappelijk bedrijf oprichten. De Boogschuttervrouw hoeft niet ondersteund te worden, ze kan niet tegen afhankelijkheid, meestal gaat ze een relatie aan met haar materiële basis. Maar als ze met zwangerschapsverlof is, moet ze de kans krijgen om te werken.
  • Je moet niet flirten met haar vrienden, de Boogschuttervrouw vergeeft dit niet.
  • De Gemini-echtgenoot moet nieuwe gezamenlijke reisprojecten voorstellen en vrijetijdsactiviteiten organiseren.

  Als je deze eenvoudige richtlijnen gebruikt, zal het huwelijk voor beiden gelukkig en interessant zijn.

  Vriendschappelijke relatie

  Vriendschap tussen lucht- en vuurtekens is mogelijk vanwege gemeenschappelijke interesses en hetzelfde intellectuele niveau.

  Vrienden Boogschutter en Tweelingen ontmoeten elkaar op school en helpen elkaar bij hun studie. Bovendien weet Boogschutter altijd de leraar te plezieren, en Tweelingen bereidt altijd duizend spiekbriefjes voor. Bij entertainment en feesten is de Boogschutter-dame in het begin misschien bescheidener, maar haar vriend zal de meest modieuze plekken in de stad laten zien en haar klasgenoten voorstellen.

  Op oudere leeftijd proberen vriendinnen hun jeugdige enthousiasme niet te verliezen en ontmoeten ze elkaar voornamelijk voor entertainment. Naast hen ontwaakt immers een hang naar avontuur.

  Deze vriendinnen gaan naar clubs en ontmoeten mannen, maar ze kunnen ook samen op reis, korte en lange afstanden.

  Vrienden Boogschutter en Tweelingen kunnen zowel frivool als serieus zijn. Boogschutter is vaak de organisator van vrijetijdsactiviteiten in groepen en organiseert graag feesten. Tweelingen komen altijd te hulp en brengen een groot aantal vrienden mee. Als mannen elkaar op het werk ontmoeten, zijn ze meer geïnteresseerd in het bespreken van commerciële kwesties dan in het hebben van plezier, waardoor ze zakenpartners kunnen worden.

  Vriendschap tussen een man en een vrouw is mogelijk, maar moeilijk., aangezien Boogschutter dol is op vergaderingen bij officiële gelegenheden, en Tweelingen, die geen gevoelens voor zichzelf zien, snel hun interesse verliezen. Als de Boogschutter-man bevriend is met het Gemini-meisje, zullen ze hoogstwaarschijnlijk verbonden zijn door enkele gemeenschappelijke doelen, bijvoorbeeld helpen met hun studie of werk. Als het Boogschuttermeisje bevriend is met de Gemini-man, dan kan dit alleen in een gemeenschappelijk bedrijf gebeuren.

  Mogelijke moeilijkheden

  Moeilijkheden in de relatie van tekens zijn het resultaat van hun onafhankelijke aard.

  Dit zijn de belangrijkste problemen in een relatie:

  • Boogschutter vermijdt nauwe communicatie en verwijst voortdurend naar werk en reizen;
  • Tweelingen letten niet op Boogschutter, want hij heeft genoeg dingen te doen en fans;
  • beide partners willen een relatie met iemand anders of zijn al getrouwd.

  Beide partners hebben geen sterke motivatie voor toenadering, dus hun relatie kan zich alleen volledig ontwikkelen onder invloed van omstandigheden.

  Boogschutter en Tweelingen moeten iets gemeen hebben om een ​​volwaardige relatie te creëren:

  • Werk;
  • studies;
  • gezamenlijke reizen;
  • gemeenschappelijke oorzaak;
  • sociale activiteiten.

  Als een van hen een sterk verlangen heeft om relaties op te bouwen, dan is de beste manier om deel te nemen aan het sociale leven van de ander. Boogschutters zijn vaak de leiders van sommige verenigingen of leren iets, je kunt dichter bij ze komen in de klas. Verwacht echter niet dat een leider werk en relaties combineert. In de klas ziet Boogschutter er misschien ongenaakbaar uit, maar daarna wil hij misschien plezier hebben. Als je dergelijke situaties regelmatig creëert, kan Tweelingen dichter bij het teken van Vuur komen.

  Vrede sluiten met Boogschutter is gemakkelijk, omdat hij meedogenloos is en altijd klaar staat om de communicatie te hervatten, maar Gemini verandert meestal hun houding voor eens en voor altijd als hij beledigd is. Gemini zal lange tijd geen tijd verspillen aan een hopeloze relatie. Het teken wordt geregeerd door Mercurius en hij bewaakt ook de efficiëntie van het tijdverdrijf. Daarom ontwikkelt de relatie van deze tekens zich meestal op basis van onopvallende communicatie in een soort bedrijf, gecreëerd op basis van gemeenschappelijke interesses.

  Astrotypoloog Dmitry Shimko zal in de volgende video vertellen over de compatibiliteit van Boogschutter en Tweelingen.

  geen commentaar

  Mode

  de schoonheid

  huis