Kattenvoer en supplementen

Een holistisch kattenvoer kiezen

Een holistisch kattenvoer kiezen
Inhoud
  1. Eigenaardigheden
  2. Holistische feedbeoordeling
  3. Hoe te kiezen?
  4. Overzicht van recensies

De keuze van voedsel voor een huisdier moet zorgvuldig worden gedaan, nadat alle kenmerken van het product, de voordelen en voordelen ervan zijn bestudeerd. De markt biedt een breed scala aan holistische producten die erg populair zijn geworden, dus u moet meer in detail vertrouwd raken met dit soort voeding. We bieden u een beschrijving van het voer en een lijst met fabrikanten naar wiens producten veel vraag is.

Eigenaardigheden

Holistic behoort tot de categorie kattenvoer die alle nuttige elementen combineert. Dit is een complexe voeding met een reeks componenten en stoffen die het lichaam van het dier nodig heeft. De praktijk leert dat dit de beste voeding voor huisdieren is. Het mengsel van de nieuwe generatie is gemaakt van producten die een speciale bewerking ondergaan.

Fabrikanten gebruiken moderne technologie om positieve resultaten te behalen. Elk ingrediënt is geselecteerd volgens de regels van de voedingswetenschap, wat betekent dat alleen die componenten in de samenstelling worden gebruikt die geschikt zijn voor bepaalde kenmerken van het lichaam van de kat. We kunnen dus met vertrouwen zeggen dat dit soort voeding geschikt is voor huisdieren die een dieet moeten volgen, deze of gene stof meer nodig hebben dan andere.

Holistisch voer is anders dan traditioneel voer voor huisdieren, dus eerst moet u de voordelen ervan leren kennen om er zeker van te zijn dat dit de beste voeroptie voor uw huisdier is. Voor de vervaardiging van producten worden ingrediënten gebruikt die bedoeld zijn voor de mens. De samenstelling bevat altijd een bepaald soort vlees, behalve varkensvlees en rundvlees. Holistic heeft een natuurlijke smaak, dus het zal zeker zelfs de meest kieskeurige individuen aantrekken. In aanwezigheid van vetzuren, vitamines, evenals micro- en macro-elementen.De voeding wordt goed door het lichaam opgenomen dankzij enzymen en natuurlijke probiotica die bijdragen aan de goede werking van het maag-darmkanaal. Holistische fabrikanten sluiten schadelijke kunstmatige toevoegingen, smaakversterkers en conserveermiddelen uit. Wat betreft het gehalte aan plantaardige elementen, er zijn niet meer dan 10%.

Dit is een elitevoer gekozen door veeleisende eigenaren die voor hun huisdieren zorgen. Holistic is moeilijk te vinden in een reguliere winkel; het wordt vaak aangeboden in dierenklinieken of op bestelling geleverd via een distributeur. Dit getuigt van de exclusiviteit van het product, dat niet goedkoop is, maar het belangrijkste voordeel is de hoogwaardige grondstoffen. Natuurlijke voeding wordt aanbevolen door hooggekwalificeerde specialisten, waaronder voedingsdeskundigen, die het dieet samenstellen voor een huisdier dat verbetering van de gezondheid nodig heeft. De samenstelling bevat een ideale verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten, die worden aangevuld met vitamines en belangrijke elementen. Alle voedingsstoffen blijven behouden dankzij moderne productietechnologie.

Opgemerkt moet worden dat het percentage vers vlees maar liefst 70 is, wat niet anders kan dan indruk maken. De voedingswaarde van het product ligt op het hoogste niveau, waardoor de consumptie de helft minder is dan bij goedkoop traditioneel voer. Dit product is geschikt voor volwassenen en kittens vanwege het compacte formaat van de korrels.

Holistische feedbeoordeling

We willen uw aandacht vestigen op een lijst van fabrikanten wiens assortiment hoogwaardige holistische producten voor katten van alle categorieën omvat. Dit zal u helpen de beste voedseloptie voor uw huisdier te vinden. Opgemerkt moet worden dat we het hebben over nat- en droogvoer van de beste merken.

Er zijn categorieën graanvrije producten voor ouderen en kleine, grote en middelgrote rassen, voor Bengalen, Abessijnen enzovoort. Als uw huisdier zonder kip in het dieet moet worden behandeld, kunt u niet alleen de merken, maar ook de samenstelling onderzoeken om het beste voer voor uw huisdier te vinden.

Acana

Dit is een Canadees bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met holistische producten. Het hoofdbestanddeel is dierlijk eiwit. De fabrikant gebruikt hoogwaardige ingrediënten, elk voer bevat minimaal 75% vlees. De belangrijkste kenmerken van het product zijn een assortiment voor verschillende categorieën huisdieren. Voor de allerkleinsten zijn de volgende series gemaakt:

  • Wild Prairie met kip en kalkoen als hoofdingrediënten;
  • Grasland met eend, lam en kalkoen;
  • viscategorie Pacifica, die baars, bot, heek, sardine en haring bevat.

Jaguar essentiële voedingsmiddelen

Jaguar is een Brits huisdierenmerk dat al heel lang bestaat. Het bevat een rijke set aminozuren, die bijdragen aan de goede werking van het maag-darmkanaal en de verzadiging van het lichaam met de nodige elementen. De fabrikant gebruikt geen smaakstoffen en smaakversterkers. Deze zijn holistisch zonder granen, waarbij zoete aardappelen, aardappelen en erwten als koolhydraten worden gebruikt. Kippensaus versterkt de smaak, is natuurlijk en aantrekkelijk voor het dier. Daarnaast bevat de samenstelling kippenvlees, zalm- en forelfilets, gedegradeerde en verse vleesproducten, eieren, groenten met zaden, vitamines en zelfs bessen.

Dit is een premium holistisch product dat alles heeft wat je nodig hebt om gezonde katten te eten. De fabrikant gebruikt verse en gedroogde groenten met fruit, probiotica, groene thee en zeewier.

Een belangrijk voordeel is de afwezigheid van gluten in het product, alle ingrediënten worden op een lage temperatuur verwerkt, waardoor vitamines behouden blijven.

Kracht van de natuur

Het Duitse merk is een van de beste kattenvoeding. Opgemerkt moet worden dat het assortiment een aparte serie voor oudere katten bevat - Power of Nature Golden Years. De helft van de samenstelling is kippenvlees, de rest van de ingrediënten zijn rijst, konijnenvlees, haver, droog eipoeder, zaden, veenbessen en aminozuren met anorganische stoffen.

De bron van eiwitten is vers vlees, groenten dragen bij aan een goede spijsvertering en vitamines met prebiotica verzadigen het lichaam met alles wat het nodig heeft. Het bedrijf biedt een lijn van nat en droog voedsel dat glutenvrij is.

Farmina N&D

Een Italiaans merk kattenvoer, waarvan de productie niet alleen in Italië, maar ook in Servië plaatsvindt. Het bedrijf laat zich leiden door de regel van natuurlijke voeding, daarom zijn de meeste holistische producten dierlijke producten. Dit is een super premium graanvrij voer. Er is veel vraag naar de quinoa-lijn, met lam, gedehydrateerd lamsvlees, erwtenzetmeel, viseiwit, zaden, visolie, gedroogde kruiden en gistextract. Het lichaam van het huisdier is verzadigd met voedingsstoffen en vitamines, de spijsvertering verbetert, de huid en vacht zijn in uitstekende conditie.

Opgemerkt moet worden dat het bedrijf droog- en natvoer voor katten biedt, niet alleen van verschillende leeftijden, maar ook voor gesteriliseerde en gecastreerde individuen. Een complete holistische, die uw huisdier zeker leuk zal vinden, zal zijn immuniteit zeker versterken.

Blitz

Dit is een andere vertegenwoordiger van het Italiaanse eten, dat al drie decennia op de markt is. De kwaliteit van de ingrediënten is top, de grondstoffen zijn afkomstig van lokale boerderijen, wat spreekt van versheid en natuurlijkheid. De lijn omvat zowel graanvrije als graanarme diëten. De voordelen van dit holistische merk omvatten alle voedingsstoffen en essentiële voedingsstoffen die dierlijk vet en kwaliteitsvlees bieden.

Er is voer met vis, dat verzadigt met aminozuren en de balans aanvult, waardoor de conditie van huid en vacht verbetert. Huisdieren zullen het aromatische en verrukkelijke product waarderen, waaronder verse eend, lam, zalm en zelfs forel. Opgemerkt moet worden dat dit een laag glycemisch voedsel is, dus koolhydraten worden langzaam geleverd, waardoor de bloedsuikerspiegel wordt gestabiliseerd. Dit betekent dat de voeding geschikt is voor huisdieren met diabetes of obesitas. Bieten, witlof, vlas en ananas zijn verantwoordelijk voor de normalisatie van de spijsvertering en hoogwaardige microflora. Bovendien veroorzaken deze ingrediënten geen allergische reactie.

Pronature holistisch

Een Canadees merk dat over de hele wereld bekend staat om zijn premium voer. Ondanks het feit dat het bedrijf nog niet zo lang geleden holistische producten heeft uitgebracht, hebben ze al veel positieve recensies ontvangen. Het assortiment omvat een graanvrije voeding met een mengsel van shiitake-paddenstoelen en verse vis, waar zelfs de kieskeurige huisdieren dol op zijn. "Nordico" bestaat uit kalkoen, luzerne, zalm, aardappelen en veenbessen. Het mediterrane assortiment omvat vis, verse groenten en fruit. Er is een aparte categorie voor oceaanvis en rijst of Atlantische zalm en bruine rijst.

Riverwood

Verwijst naar het soort voedsel dat is ontworpen om de gezondheid van het huisdier te behouden, energie en kracht te geven en ook een mooi uiterlijk te garanderen. Dit is een Nederlands bedrijf dat met veel vertrouwen zijn niche op de Russische markt heeft veroverd. In de samenstelling worden alleen natuurlijke producten gebruikt.

Als we het hebben over de categorie voeding voor gesteriliseerde katten, dan omvat het hertenvlees (dit is een dieetproduct), vers lamsvlees dat niet bij hoge temperaturen wordt verwerkt, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven, gedroogd wild zwijnvlees, erwten, gevogelte vet, appelpulp.

Voedsel van Nederlandse oorsprong bevat geen gluten of granen en kan daarom geen allergieën veroorzaken.

Hoe te kiezen?

Het verzorgen van uw huisdier is de verantwoordelijkheid van de eigenaar, dus de formulering van het dieet speelt een belangrijke rol. Er is een breed scala aan verschillende producten op de markt, u moet niet het eerste voer nemen dat uw aandacht trekt, dat misschien helemaal niet geschikt is voor uw huisdier. Eerst moet u de criteria bestuderen die u zullen helpen iets te vinden dat volledig aan de vereisten voldoet en de gezondheid van uw trouwe viervoeter ondersteunt. Als het op droogvoer aankomt, is het hun taak om de tandgezondheid te ondersteunen, en katten houden vaak van knarsen. Maar de zachte holistische vloeistof, die wordt aangeboden in de vorm van spinnen en blikjes, is bedoeld voor één maaltijd.

Dit voedsel met een hoog vochtgehalte beschermt tegen uitdroging en voorkomt urolithiasis, die vaak optreden als het dieet niet correct wordt gekozen. Om te begrijpen van welke optie uw kat houdt, kunt u droog- en natvoer in kleine verpakkingen kopen en al snel te weten komen wat zijn voorkeuren zijn. Het is belangrijk om een ​​dieet te kiezen op basis van leeftijd, kittens mogen niet eten wat bedoeld is voor volwassenen, omdat ze een speciale set mineralen en een bepaalde hoeveelheid eiwitten met vetten nodig hebben, die bijdragen aan ontwikkeling en groei. Voor baby's zijn calorierijke holistische producten bedoeld, die niet aan oudere dieren mogen worden gegeven, anders kunnen ze overgewicht krijgen, en dit is een belasting voor het hart en de gewrichten.

Let op het aantal recepties, omdat kittens vaak moeten worden gevoerd, maar in kleine porties, en voor volwassenen zijn twee maaltijden per dag voldoende. Meestal bevat de verpakking aanbevelingen voor het gewicht van het dier, wat helpt om de consumptie van het product te berekenen. Het belangrijkste is om de samenstelling te bestuderen, die vrij moet zijn van gluten en kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen en andere schadelijke stoffen. Alleen natuurlijke ingrediënten en een complex van vitamines helpen de gezondheid van uw huisdier te behouden. Als het dier bepaalde problemen heeft, overweeg dan gespecialiseerde lijnen (slechte spijsvertering, doffe vacht, cardiovasculair systeem, enz.), want de topfabrikanten bieden een breed assortiment, rekening houdend met elke behoefte.

Overzicht van recensies

Op het internet vindt u talrijke opmerkingen van eigenaren van gezelschapsdieren over holistische mensen. De meerderheid merkt de verbetering van de conditie van het huisdier op na het overschakelen op goede voeding. Opgemerkt moet worden dat vooraanstaande dierenartsen en specialisten die een dieet voor probleemdieren samenstellen, praten over het belang van holistische voeding in het dieet.

De natuurlijke samenstelling en de afwezigheid van kunstmatige conserveermiddelen moeten het belangrijkste criterium zijn bij het kiezen van een kwaliteitsvoer. In dit geval hebben holisten hun recht verdiend om het beste voer voor katten van alle rassen en leeftijden te worden genoemd.

geen commentaar

Mode

de schoonheid

huis